Posibilitati de a vinde bitcoin

0 Shares
0
0
0

Daca ati facut saltul si ati cumparat bitcoin, este la fel de important sa stiti cum (si cand) sa puteti vinde bitcoin. In acest ghid vom parcurge diferitele modalitati prin care puteti vinde bitcoin, precum si elementele de conversie ale BTC in dolari americani sau o alta criptomoneda.

Exista doua optiuni principale disponibile la vanzarea detinerilor BTC:

 • Vanzare bitcoin pentru moneda fiat, cum ar fi dolari americani (USD);
 • Vanzarea de bitcoin pentru o alta criptomoneda, precum Ethereum, XRP sau orice alt numar de alte versiuni.

Pentru multi dintre dvs., obiectivul principal atunci cand vindeti bitcoin va fi sa incasati USD, astfel puteti gasi instructiuni despre cum sa faceti asta mai jos. Cu toate acestea, daca doriti sa tranzactionati BTC cu un alt crypto, am inclus un ghid pas cu pas despre cum sa faceti asta.

Vanzare BTC pentru dolari americani

 • Daca doriti sa vindeti BTC pentru moneda fiat, iata un exemplu despre cum puteti face acest lucru:

Pasul 1. Inregistrati-va la un schimb care listeaza perechea de tranzactionare BTC / USD

 • Fiind cea mai veche si mai renumita criptocurrency din lume, bitcoin este listat pe marea majoritate a schimburilor criptografice. Cu toate acestea, nu toate va permit sa schimbati BTC pentru moneda fiat.
 • Acestea fiind spuse, exista un numar tot mai mare de schimburi care fac acest lucru, deci comparati caracteristicile catorva pentru a gasi o platforma care sa raspunda nevoilor dvs. Va puteti inscrie apoi pentru un cont furnizand adresa de e-mail si creand o parola. Pentru a satisface reglementarile guvernamentale, majoritatea schimburilor va vor cere, de asemenea, sa furnizati numele complet, adresa si dovada de identificare.
 • Dupa ce ati creat un cont, asigurati-va ca activati autentificarea in doi factori pentru o securitate suplimentara inainte de a trece la pasul 2.

Pasul 2. Depuneti bitcoin in contul dvs.

 • Inainte de a va putea vinde bitcoinul, va trebui sa-l transferati in portofelul schimbului ales. Acest lucru inseamna ca va trebui sa va autentificati in contul de schimb, sa gasiti adresa de depozit pentru bitcoin si apoi sa transferati BTC din portofelul dvs. extern catre acea adresa.
 • De exemplu, daca utilizati Coinbase, puteti face acest lucru facand clic pe fila „Adresa portofelului” din partea de sus a ecranului si selectand portofelul bitcoin. Vi se va furniza adresa la care puteti transfera BTC.

Pasul 3. Vindeti bitcoin

 • Dupa ce transferul dvs. a fost finalizat, este timpul sa faceti clic pe pagina de tranzactionare de pe platforma aleasa. Puteti cauta apoi perechea de valute pe care doriti sa o tranzactionati, in acest caz BTC / USD, si introduceti toate detaliile tranzactiei.
 • Pe Coinbase va trebui sa faceti click pe fila „Vinde” si sa selectati portofelul din care doriti sa vindeti. Apoi, selectati contul pe care doriti sa il depuneti, cum ar fi contul dvs. bancar. Asigurati-va ca totul pe ecran pare corect si apoi faceti clic pe „Vindeti”. Banii vor fi transferati in contul selectat.

Vanzare BTC pentru criptocurrency

Daca doriti sa va schimbati bitcoin pentru o alta criptomoneda, iata cum puteti face acest lucru:

Pasul 1. Inregistreaza-te la un schimb care listeaza BTC

 • Daca doriti sa va vindeti bitcoin pe schimbul de la care l-ati cumparat initial, treceti la pasul 2.
 • Daca veti utiliza un nou schimb, va trebui sa cautati platforme care listeaza perechea de tranzactionare bitcoin dorita si apoi sa comparati caracteristicile pe care le au de oferit. Bitcoin poate fi schimbat pentru sute de altcoins pe o gama uriasa de platforme, asa ca vei avea o multime de schimburi de cripta din care sa alegi .
 • Cand gasiti unul care se potriveste nevoilor dvs., introduceti adresa de e-mail si creati o parola pentru a va inscrie la un cont. In functie de schimbul pe care il alegeti, poate fi necesar sa furnizati si datele dvs. personale complete si ID-ul foto.
 • Nu uitati sa activati autentificarea in doi factori pe contul dvs. inainte de a continua.

Pasul 2. Depuneti BTC in contul dvs.

 • Pentru a muta bitcoinul pe care doriti sa il vindeti in portofelul de schimb, va trebui mai intai sa gasiti adresa de depozit BTC.
 • De exemplu, pe Binance puteti face acest lucru selectand „Depozite” din meniul derulant „Fonduri”. Alege BTC ca moneda de depozit si copiaza adresa de portofel relevanta sau scaneaza codul QR.
 • Puteti apoi sa va indreptati catre portofel si sa folositi adresa pe care tocmai ati copiat-o ca destinatie pentru transferul dvs. BTC.

Pasul 3. Vand BTC

 • Odata ce monedele au ajuns in contul dvs., navigati-va catre sectiunea de tranzactionare a platformei alese. Gasiti perechea valutara pe care doriti sa o tranzactionati si apoi introduceti detaliile complete ale vanzarii dvs.
 • De exemplu, pe Binance puteti face acest lucru facand clic pe „Exchange” si selectand fie vizualizarea de tranzactionare „Basic” sau „Advanced”. Utilizati caseta din partea dreapta a ecranului pentru a cauta perechea de tranzactionare dorita – sa spunem BTC / ETH de dragul acestui exemplu – si alegeti tipul de comanda pe care doriti sa o plasati.
 • Puteti apoi sa introduceti cantitatea de BTC pe care doriti sa o vindeti, sa examinati detaliile tranzactiei si sa faceti clic pe „Vand BTC”.

Pasul 4. Transferati criptocurrency nou intr-un portofel securizat

 • In timp ce va puteti pastra cripto-ul nou in portofelul de schimb daca intentionati sa faceti tranzactii obisnuite, riscurile de securitate asociate schimburilor inseamna ca acesta este riscant si nu este recomandat pentru detinere pe termen lung.
 • In acest sens, gasiti un portofel crypto care va accepta noua moneda digitala si va permite sa va controlati cheia privata. Creati portofelul, gasiti adresa de depozit si apoi transferati cripto-ul din schimb in portofel.
 • De exemplu, puteti retrage monedele din contul dvs. Binance facand clic pe meniul derulant „Fonduri” si selectand „Retrageri”. Selectati moneda pe care doriti sa o transferati, specificati suma de retragere si apoi introduceti adresa de portofel. Noul dvs. cryptocurrency va fi apoi trimis in portofelul privat pentru o stocare sigura.
0 Shares
You May Also Like