Reguli de stil pentru o domnisoara de onoare

0 Shares
0
0
0

In situatia in care prietena ta cea mai buna urmeaza sa se casatoreasca, mai mult ca sigur iti va propune ca tu sa fii domnisoara ei de onoare. Si ce onoare poate sa fie mai mare pentru tine, decat sa fii domnisoara de onoare a prietenei tale cele mai bune?

Ei bine, in acest caz, cu siguranta trebuie sa tii cont de anumite sfaturi foarte importante, asta in conditiile in care iti doresti sa le lasi o impresie placuta, in primul rand miresei, iar in al doilea rand invitatilor.

In cazul in care inainte de eveniment ati discutat si v-ati sfatuit putin in legatura cu organizarea evenimentului, v-ati sfatuit si privind rochia ei de mireasa dar si petrecerea burlacitelor, atunci cu siguranta si ceremonia propriu – zisa va implica un nou set de responsabilitati.

In primul rand, trebuie sa stii faptul ca rolul unei domnisoare de onoare este acela de a sustine si de a ajuta mireasa cat mai mult posibil, pentru ca aceasta va fi foarte stresata si emotionata in ziua evenimentului mult asteptat.

Tu ca si domnisoara de onoare, va trebui sa fii langa ea mereu, va trebui sa o asisti in toate situatiile neprevazute care ar putea sa apara in anumite momente ale evenimentului.

Este iarasi foarte important sa fii punctuala, asa ca trebuie sa te asiguri ca esti gata imbracata, aranjata si machiata inaintea miresei, pentru a o putea ajuta in momentul in care va imbraca rochia de mireasa.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre sfaturile cele mai importante de care va trebui sa tii cont, insa va trebui sa ii acorzi o deosebita atentie si rochiei pe care o vei purta.

In situatia in care mireasa a avut un cuvant de spus privind toate rochiile domnisoarelor de onoare, atunci cu siguranta va trebui ca sit u sa tii cont de cerintele ei privind alegerea modelului.

Lunginea rochiei pe care o vei purta, va trebui sa tina cont de anvergura evenimentului. In situatia in care vei fi domnisoara de onoare la o nunta care se va desfasura pe timpul zilei, atunci atmosfera va fi una mai relaxanta si mai formala, asa ca ai putea sa alegi o rochie deasupra genunghilor, sau vei putea opta pentru o rochie midi.

In cazul in care evenimentul este unul fastuos, atunci poti sa iti indrepti atentia spre rochii dantela, iar o rochie lunga de seara croita din acest material ar fi alegerea ideala pentru tine.

Un sfat foarte bun ar fi acela de a evita sa porti o rochie prea decoltata sau sa alegi o rochie foarte scurta, pentru ca vei atrage foarte mult atentia, si vei eclipsa chiar mireasa, iar la o nunta, mireasa trebuie sa fie mereu in centrul atentiei.

Modelul rochiei pe care o vei purta, va trebui sa fie unul cat mai simplu, textura dupa cum am mai spus poate fi dantela, insa vei putea alege sa porti si o rochie din matase pentru a avea o mai mare libertate de miscare.

0 Shares
You May Also Like