Secretele succesului in mediul online

0 Shares
0
0
0

Exista multe companii romanesti care au un succes foarte mare in mediul online. In fapt, unele dintre acestea s-au deschis pur in mediul online si abia dupa ce s-au stabilit mai bine din punct de vedere financiar au avut in vedere deschiderea unor filiale fizice.

Nimeni nu le-a garantat succesul atunci cand au inceput, insa prin utilizarea unor mijloace de optimizare a website-urilor pe care le detineau au reusit sa iasa in fata atunci cand oamenii cautau un produs sau un serviciu oferit de ei.

Daca vrem sa avem succes in mediul online trebuie sa avem in vedere in primul rand faptul ca oamenii trebuie sa poata afla despre existenta noastra si ceea ce oferim intr-un mod simplu si direct. Cea mai usoara metoda prin care ne putem asigura de vizibilitatea website-ului nostru este prin apelul la tehnicile de optimizare SEO.

Avand in vedere faptul ca exista mai multe modalitati de a creste numarul de link-uri catre website-ul nostru si de a il face astfel mai popular, trebuie sa facem distinctia intre metode bune si metode mai putin bune de a ne face reclama.

Exista doua moduri de a optimiza un website din perspectiva SEO. Trebuie sa pornim, evident, de la website-ul pe care vrem sa-l optimizam si sa avem grija ca acesta sa aiba un design profesional, simplist, si ca datele de pe el sa fie la obiect, informative si pe cat se poate de utile pentru cei care le citesc.

Nu are rost sa ne facem griji in privinta cantitatii ci mai degraba este bine sa ne focalizam atentia pe calitatea continutului. Oricum nu trebuie sa ne facem prea multe griji in privinta faptului ca nu vom avea ce scrie si ca website-ul nostru va fi gol.

Daca incercam sa vindem produse sunt atat de multe lucruri pe care le putem spune, si atat de multe care trebuie spuse in mod expres astfel incat sa imbunatatim experienta clientilor. Acesta este si lucrul care ar trebui sa ne preocupe in cel mai direct mod, faptul de a da cat mai multe detalii despre ceea ce oferim spre vanzare sau vizualizare pe website.

Este evident faptul ca nu putem publica orice dorim pe website-ul nostru. Informatii, videoclipuri si poze care sunt preluate direct in alte parti este bine sa fie intr-un numar cat mai mic iar continutul original de pe website sa fie preponderent. Nu va fi desigur o problema daca vom prelua continutul de pe propriul nostru duplicandu-l. Va trebui insa sa avem grija ca acest lucru sa nu se intample prea des.

Odata ce pagina noastra web este optimizata din punct de vedere al functionalitatii si continutului ne putem focaliza pe optimizarea SEO externa. Aceasta implica crearea de continut original cu si despre website-ul nostru pe care il vom publica pe alte site-uri, punand un link catre website-ul nostru.

Cu cat avem mai multe link-uri pe website-uri cu rank bun si care au o anumita vechime, cu atat va creste rank-ul website-ului nostru, ceea ce va duce la mai multe rezultate pe motoarele de cautare si mai multi vizitatori.

Puteti afla mai multe despre ofertele profesioniste de optimizare SEO accesand DanBradu.com.

0 Shares
You May Also Like