Servicii funerare

0 Shares
0
0
0

Transportul funerar este acel termen pe care nu prea vrem sa il auzim pentru ca ne duce cu gandul la pierderea unei persoane dragi. Ei bine, termenul de transport funerar reprezinta cea mai buna descriere pentru masina care transporta o persoana decedata de la locuinta acestuia si pana la locul in care va fi inmormantata.

Serviciile funerare fac parte dintr-un pachet complet de servicii complet pe care toate casele funerare le pot presta pentru clienti atunci cand acestia pierd o persoana draga din viata lor.

Cat depre transportul persoanei decedate, important de precizat este faptul ca acesta nu poate fi efectuat decat de catre acele persoane care sunt specializate in acest domeniu de activitate.

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, un transport funerar nu poate sa fie efectuat decat cu masini speciale care sunt inmatriculate doar pentru a fi folosite strict in acest scop.

In cazul in care familia persoanei decedate vrea in mod neaparat ca decedatul sa fie transportat din straintate inspre Romania, este neaparat sa se obtina certificatul de deces al defunctului,  dar si pasaportul mortuar, insa mai este necesara si autorizatia pentru transportul corpului.

In cazul in care repatrierea persoanei decedate trebuie sa se efectueze dintr-o oricare tara care nu este parte la conventiile internationale, este neaparat nevoie ca familia persoanei decedate sa obtina o declaratie de la ambasada statului in care s-a produs decesul, prin care sa declare ca nu exista nici macar un motiv pentru caresa nu li se permita sa intre in statul respectiv.

O casa de pompe funebre care activeaza de ceva timp in acest domeniu si care are o oarecare experienta in acest domeniu poate sa efectueze toate procedurile legate de transportul funerare, atat in tara respectiva, cat si in oricare alta tara.

O agentie funerara este specializata in procurarea de autorizatii necesare pentru realizarea transportului funerar international, in conformitate cu regulamentele prevazute.

Agentiile funerare care presteaza servicii de transport funerar international detin propriile lor vehicule special create pentru aceasta activitate, inclusiv masini care sunt echipate complet, dar si dricuri si nu in ultimul rand trasuri funerare, toate aceste mijloace de transport fiind autorizate pentru transportul in interiorul si in afara municipiului.

Ei bine, acum ca am vazut cum stau lucrurile cu serviciile funerare si cu transporturile funerare, trebuie facuta precizarea ca familiile indurerate ar trebui sa opteze pentru servciile unei firme cu experienta pe piata.

De exemplu, Funerarenicolas.ro poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru familiile care trebuie sa se ocupe de repatrierea unei persaone dragi decedate in strainatate. Mijloacele de transport speciale ale firimei cat si experienta personalului in tot ceea ce inseamna repatriere decedati, pot reprezenta avantaje mari ale companiei in fata concurentei.

Serviciile oferite conteaza deasemenea foarte mult, iar aici este important de precizat ca familiile indurerate nu au nici timpul necesar si nici nu prea au de gand sa se ocupe de obtinerea documentelor necesare transportului funerar.

Familiile indurerate lasa aceasta sarcina in mainile specialistilor, in timp ce stau la capataiul persoanei dragi decedate inainte de a-si lua adio pentru totdeauna  de la aceasta.

0 Shares
You May Also Like