Serviciile oferite de depozite de materiale de constructii

0 Shares
0
0
0

Atat pretul, cat si proximitatea reprezinta criterii la fel de importante in alegerea unui magazin sau depozit de materiale de constructii, pretul din motive logice pe care le intelegem cu totii, si proximitatea din motiv ca, cu cat un magazin este aflat la o distanta mai mare de locul unde este construita casa, cu atat te vei trezi nevoit sa platesti mai multi bani pentru transport.

Iar alteori transportul nu este efectuat direct de la depozitul de materiale de constructii, ci poate fi efectuat de la santier, din fabrici, infrastructura sau depozite centrale, ceea ce se reflecta in pretul final al transportului.

Depozitele de materiale de constructii, cum ar fi de exemplu, cele din orasul Iasi, pot sa iti ofere o serie de servicii care pot fi utile atat din punct de vedere economic, cat si pentru santier.

Este important sa te informezi cu privire la eventualele discounturi pe care magazinele de constructii le pot oferi, astfel incat sa poti obtine cat mai mult cu un buget fix, dar si despre disponibilitatea materialelor, preturile bineinteles, dar si facilitatile de transport, fie sunt realizate cu un autovehicul, in transe, sau alte servicii pe care un magazin/ depozit de materiale ti le pot oferi.

Cunostintele despre materiale de constructii se dovedesc a fi vitale atunci cand este vorba despre detaliile materialelor de constructii. Mai mult, este important sa ai anumite referinte pozitive atunci cand alegi un anumit magazin sau depozit de materiale, si totodata cu cat nivelul de contact cu seful depozitului este mai mare, mai ales inainte de a iti ridica materialele, cu atat este mai bine pentru respectarea planului de constructie a casei.

Daca alegi sa semnezi un contract de custodie a materialelor pe care doresti sa le cumperi, astfel incat sa fii 100 % sigur ca materialele tale nu vor fi cumparate de alte persoane, este recomandat sa fiti atenti la toate detaliile contractului si la clauzele specificate in acesta, pentru a nu va trezi cu surprize.

Procesul de selectare a materialelor este de o importanta foarte mare pentru calitatea finala a casei tale, iar magazinul de unde alegeti sa va cumparati aceste materiale are o mare influenta in costurile si eficienta lucratorilor pe santierul casei dumneavoastra.

In continuare va vom oferi cateva sfaturi care sunt utilizabile doar in situatia in care doriti sa va construiti o casa singur, ori prin intermediul unei firme de constructii care iti permite sa iti alegi si sa cumperi singur materialele de constructii.

Cel mai avantajos pentru buget si pentru lucratori este sa va cumparati materialele pe masura ce terminati anumite parti ale casei, lucru ce trebuie comunicat in permanenta cu seful sau dirigintele santierului, dar si de catre proiectantul proiectului.

0 Shares
You May Also Like