Sfaturi pentru a alege o rochie eleganta

0 Shares
0
0
0

Dintotdeauna feminitatea a fost privita in special de designeri drept o valoare importanta ce merita sa fie pusa in evidenta nu doar prin intermediul machiajului atent realizat sau de coafura impecabila ci si prin rochii elegante care vor scoate in evidenta corpul si care vor face persoana care o poarta sa rdieze de rafinament si de eleganta.

In mod cert visul pe care orice femeie il are este de a purta o rochie foarte eleganta la evenimentele importante desi pentru cele mai multe persoane oportunitatea de a iesi in prim plan in astfel de rochii apare destul de rar.

Cu toate acestea din cand in cand cand mergem la o ceremonie oficiala, la un botez sau la o nunta am putea profita de ocazia de a fi unice.

Chiar daca nu vom merge pe covorul rosu si nu se vor ingamadi fotografii in jurul nostru in mod sigur daca rochia a fost aleasa bine vom beneficia de toata atentia persoanelor prezente si de invidia femeilor care sunt prezente la acel eveniment.

Rochiile lungi sau cele scurte si mulate, rochiile de seara in general se pot gasi pe piata in foarte multe modele, materiale si culori si de aceea uneori poate fi destul de dificil sa alegem materialele si culorile pentru o tinuta ideala.

Scopul acestei diversitati de modele este de a evidentia punctele forte si de a ascunde in cazul in care exista parti ale corpului de care nu suntem multumite. Un exemplu pot fi si decolteurile patrate care se recomanda femeilor cu un bust generos dar si rochiile simple si elegante care sunt perfecte pentru femeile solide.

Pentru femeile care au o silueta subtire si care sunt inalte se recomanda rochiile sirena dar nu aveti cum sa nu va simtiti bine in toate modele existente pe piata.

Un element ce nu ar trebui neglijat sunt accesoriile cu care va fi asortata rochia pentru ca in prezent tind sa fie utilizate cat mai putine astfel de accesorii. Trebuie sa fiti atente ce alegeti si cum le combinati.

Accesoriile pot scoate din banal tinutele sau pot sa le transforme pe cele mai frumoase rochii intr-unele ridicole. Un aspect la fel de important este sa evitam sa devenim vulgare. Rochiile de seara ar trebui sa fie elegante sau sofisticate dar nu ar trebui sa exagerati pentru ca tot ceea ce este in plus poate strica si este mai bine simplu si cu efect.

In ceea ce priveste culorile din fericire magazinele sunt pline de produse in toate culorile. Chiar daca rochia de seara semnifica eleganta si eleganta este sinonima cu negru sunt si alte culori la fel de potrivite pentru o rochie eleganta.

Albul, rosul sau argintiul sunt doar cateva din culorile preferate. Culorile precum galben, verde smarald, fuchsia sau portocaliul sunt destinate femeilor curajoase cu o personalitate care iese in evidenta prin toate aceste nuante.

Sunt nenumarate stiluri care pot sa satisfaca exigenele pe care le are orice doamna sau domnisoara. Pentru rochiile lungi sunt cele care se ingusteaza sus si curg in forma literei A, cele sirena sau cele Princess si Empire.

0 Shares
You May Also Like