Sfaturi pentru purtarea dresurilor

0 Shares
0
0
0

Dresurile au devenit din ce in ce mai populare. Acesta este unul dintre motivele pentru care multe companii si firme au adaugat de fapt dresuri pentru femei in ghidul lor de imbracaminte formala de la locul de munca.

Pentru unii indivizi, purtarea dresurilor inseamna mult deranj. Mai ales cei care sunt stangaci pot avea mai multe sanse de distrugere a dresurilor inainte de a le pune. Prin urmare, sa ne uitam la modul de a purta dresuri cu atentie, pentru a preveni orice deranj nedorite sau rupere.

  1. Decideti tipul de dres pe care trebuie sa-l purtati:

Da, decideti ce tip de dres trebuie sa purtati. Ciorapii pot fi ciorapi luciosi sau opaci si difera in rezultatul final, in functie de tipul pe care il alegeti. Ciorapi pot oferi un aspect nud, adica se va amesteca in tonul pielii dvs., in timp ce alte stiluri nu ar putea.

  1. Luati in considerare nivelurile de confort:

Purtarea dresului la locul de munca poate fi o constrangere, dar va puteti stabili nivelul de confort in functie de alegerea dvs. Alegeti un dres care va ofera usurinta in indeplinirea sarcinilor zilnice.

  1. Faceti tot posibilul pentru a evita alunecarea

Avand o pereche de dresuri este absolut buna; totusi, mentinerea dresurilor pe pozitie este o adevarata durere. Iata un sfat pentru a ii mentine in timp ce faceti urmatoarele lucruri inainte de a ii pune – evitati sa folositi creme care sa genereze alunecarea dresurilor si evitati orice substante care in contact cu latexul pot genera alergii.

  1. Tineti foarte bine dresurile in mana

Alegeti unul dintre picioare si impaturiti-l pana la talie pana cand ajungeti la varful picioarelor. Incepeti usor cu degetele de la  picioare si repetati procesul cu celalalt picior. Asigurati-va ca sunteti bland in timp ce intindeti materialul pe picior.

Asigurati-va ca ati reglat banda in timp ce trageti materialul in sus. Acest lucru va impiedica disconfortul in perioada ulterioara. Mai mult, va impiedica ruperea tesaturii in timp ce aceasta este blocata langa tocuri sau genunchi.

Sa aruncam o privire asupra industriilor si firmelor in care moda dresului este aproape o forta constrangatoare pentru femei, indiferent de varsta lor.

  1. Industria sanatatii:

Serviciile de ingrijire a sanatatii solicita dresul ca parte a codului vestimentar. Exista firme in care purtarea de fuste sau rochii face parte din imbracamintea obisnuita.

Cu toate acestea, exista o dezbatere continua intre oamenii din intreaga lume in acest domeniu. “Purtarea ciorapilor la locul de munca, adica stocarea ciorapilor ar trebui sa fie o alegere in loc de constrangere”, afirma unul dintre lucratorii din industria medicala.

  1. Sectoarele financiare:

Codul de imbracaminte din sectorul financiar a fost intotdeauna o intrebare. Asemanator industriei de sanatate, chiar si sectorul financiar s-a confruntat cu o mare aversiune impotriva costumului strict  sau a codului de imbracaminte al companiei.

Cu toate acestea, ele solicita in cea mai mare parte dresuri opace sau mai inchise, indiferent de vreme. Mai mult, locurile precum sectoarele de finantare corporativa, locurile de munca bancare etc. necesita sa purtati dresuri. Cu toate acestea, purtarea chilotului este o optiune pentru avocati in functie de ziua lor de munca si de judecator.

0 Shares
You May Also Like