Sisteme de joc in pariuri sportive

0 Shares
0
0
0

Dupa ce au realizat ca nu pot obtine castiguri fabuloase peste noapte si bazate doar pe noroc, multi dintre jucatori isi aleg strategii de pariere si scheme intens elaborate care sa ii aduca mai aproape de castig.

Desi lumea din pariuri sportive este plina de strategii, multe dintre ele cu o vechime de peste o suta de ani , sistemele de joc simple au un succes destul de mare la jucatorii incepatori.

Inainte de a alege orice strategie, pariorul trebuie sa stie ce buget are la dispozitie si sa aleaga sa parieze in mod echilibrat.

Dupa stabilirea fondurilor de care dispune jucatorul trebuie sa stabileasca strategia potrivita.In cazul in care dispuneti de fonduriĀ  mari si doriti sa plasati un pariu in fotbal, puteti alege sistemul scorului par.

Aceasta se bazeaza pe faptul ca la sfarsitul partidei numarul total de goluri inscrise va fi par. Acest sistem se poate folosi oricand si se bazeaza pe legea mediilor. Astfel pronosticurile pentru incheierea meciurilor vor fi astfel:

0-0, 1-1, 2-2, 2-0, 3-1,3-3,4-0, etc

Veti vedea ca posibilitati sunt multiple.

Nu este indicat sa folositi acest sistem de joc la inceputul sezonului ci dupa o perioada de cateva saptamini, timp in care puteti studia clasamentul si statisticile.

De asemenea, nu este indicat sa folositi acest sistem pentru echipele din fruntea clasamentului sau cele situate pe ultimele locuri. Conform statisticilor acestea au sanse mici sa obtina un scor par.

Un mare avantaj al sistemului de scor par este ca puteti castiga chiar daca ati pierdut primele pariuri. Astfel daca ati pierdut pariul nr.1, veti inmulti miza cu 2.2 de fiecare data cand pierdeti pana cand, in cele din urma echipa tot va obtine un scor par iar dumneavoastra veti obtine un castig consistent.

Este de preferat sa folositi acest sistem cand pariati pe meciurile din campionat si nu este indicat in partidele internationale.

Cu ajutorul acestui sistem puteti obtine un venit consistent cu conditia sa alegeti bine echipele pe care pariati.

Nu este indicat sa alegeti o echipa cu 5 sau mai putine etape pana la sfarsitul sezonului. Alegeti o echipa care a obtinut un numar impar de goluri la cel putin trei meciuri anterioare si pariati la o cota de 1,90 ca va obtine un scor par in urmatoarele partide.

Dupa cum se stie, sistemul de scor par este destinal pariorilor care au un buget mare dedicat parierii iar de-a lungul schemei de joc puteti ajunge sa pariati o suma maxima de 10 ori mai mare decat miza initiala. Miza creste lent dar progresivĀ  iar de-a lungul schemei puteti pierde 5, 6 pariuri la rand. Tocmai de aceea este indicat un fond de pariere mai mare.

Desi pare destul de simplu in comparatie cu alte strategii, conform statisticilor sistemul de scor par este eficient si are o rata foarte mare de succes.
Indiferent ce sistem veti alege ,daca doriti sa pariati in siguranta la cele mai serioaseĀ  case de pariuri din Romania,sa gasiti o oferta variata si cote mari alegeti www.e-pariuri.ro . Acolo veti putea beneficia de oferte atractive de pariere si bonusuri considerabile .

0 Shares
You May Also Like