Softul Horeca pentru clienti multumiti

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani tot mai multe persoane apeleaza la serviciile unui restaurant, iar principalul motiv este lipsa timpului alocat pentru a gati in casa diverse preparate. In acelasi timp tot mai multi dintre clienti prefera sa li se livreze mancarea acasa sau la birou, aspect foarte comod pentru ei si care ii ajuta sa economiseasca timp.

Orice proprietar de restaurant ar trebuie sa aiba in vedere extinderea afacerii prin oferirea serviciului de livrari la domiciliu. Daca ai deja acest serviciu implementat in restaurantul tau, suntem constienti de faptul ca este dificil sa gestionezi si comenzile din restaurant dar si pe cele din online mai ales la ore de varf.

Toate actinile realizate de un proprietar de restaurant ar trebui sa fie in directia de a mentine o relatie frumoasa cu clientii, pentru a-i multumi, iar daca nu se reuseseste in totalitate ar trebui sa se ia masuri. Daca te focusezi sa cresti gradul de satisfactie si de multumire al clientilor, te va ajuta in dezvoltarea afacerii tale.

Pentru a descoperi cum poti creste gradul de satisfactie al clientilor, trebuie sa analizezi ce i-ar face pe ei fericiti. In primul rand, pentru cei care nu pot sa vina fizic in restaurantul tau ca sa se bucure de produsele tale, ar fi ideal un site catering, un soft resturant care sa le permita sa comande simplu si usor produsele lor preferate, oricand fara sa fie nevoiti sa sune si sa astepte minute bune la telefon pana li se preia comanda.

In acelasi timp ei doresc sa li se livreze comenzile online repede si sa fie informati cu privire la statusul comenzilor. Nimanui nu ii place sa astepte cand ii este foame.

Pentru ca am descoperit toate aceste aspecte in cei peste 8 ani de cand colaboram cu parteneri din domeniul food am realizat un soft gestiune restaurant pentru comenzile online, asadar, o solutie delivery care ajuta la cresterea gradului de satisfactie al clientilor.

Importanta programelor de gestiune restaurant este adesea trecuta cu vederea, dar acum in era tehonologie ele au devenit un real ajutor pentru afaceri.

Softul de gestiune restaurant simplifica operatiunile, reduce timpul de preluare si prelucrare al comenzilor si ajuta la cresterea nivelului de satisfactie al clientilor, fapt ce ajuta in mod direct la succesul restaurantului.

Softul ce ajuta la preluarea si prelucrarea comenzilor din online de mancare iti ofera urmatoarele beneficii pentru restaurantul tau:

  1. Operatiuni organizate – Softul restaurant te va ajuta sa iti organizezi eficient intreg procesul de la preluarea comenzi pana la livrarea ei;
  2. Creste fidelitatea clientilor – Vei dispune de cele mai populare metode de fidelizare pentru clientii tai cu scopul de a genera mai multe vanzari;
  3. Serviciu mai rapid – Cliantii tai vor primi comenzile mai repede, lucru ce te va ajuta in procesarea mai multor comenzi in acelasi timp;
  4. Control asupra afacerii tale – Vei avea o vizibilitate crescuta asupra afacerii tale.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le ofera softul Horeca, Solutia mobila de preluare si prelucrare a comenzilor din online.

Daca te-am facut curiosi si vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta solutie delivery descopera aici mai multe informatii: WebMagnat.ro

0 Shares
You May Also Like