Șosetele lungi și scurte pentru femei: pot fi acestea incluse în ținutele zilnice?

0 Shares
0
0
0

Șosetele sunt un articol vestimentar obligatoriu. Nu este deloc surprinzător, deși de obicei invizibil, acestea completează multe ținute. Șosetele sunt regăsite în dulapurile tuturor– iar cele alb-negru sunt modele de neratat. Recent, însă, șosetele colorate au preluat lumea modei și au început să fie observate în picioarele tuturor din ce în ce mai des. Și de aici a început!

Până de curând, designerii au decis să facă o piesă vestimentară ascunsă în prim-plan. Pe podiumuri, poți observa modele care poartă cu mândrie șosete lungi la diverse outfit-uri care mai de care mai elegante.

Tendința a fost preluată imediat de femei și bărbați cărora le plac accesoriile originale, neconvenționale. Sunt perfecte pentru a fi asortate în ținute casual zi cu pantaloni, pantaloni scurți și cu  alte haine sportive sau chiar unele mai elegante, potrivite pentru întâlniri romantice. Te întrebi cum și la ce să porți șosete lungi și scurte pentru femei ? Cu ce ​​să le combini? Ce pantofi să porți cu șosete lungi?

Se pare că șosetele nu sunt doar la modă, ci au și un accent de stil extrem de practic. Moda șosetelor lungi continuă – și este un succes! Prin urmare, dacă nu ai încă nici măcar un astfel de model lung de șosete, este timpul să mergi cu tendințele actuale.

Cum să porți șosete lungi? Propuneri la modă pentru femei

Poți purta șosete lungi cu pantaloni și pantaloni scurți, fuste și rochii – cu orice aproape. La o întâlnire, îmbracă o rochie , iar una neagră va fi perfectă. Cum să asortezi însă șosetele lungi într-o astfel de ținută? Este ușor!

Pariază pe cizme ce fac un duo grozav cu șosete lungi. Amintește-ți că șosetele ies ușor deasupra pantofului. Îmbrăcată așa, poți ieși cu prietenii sau la o plimbare romantică. Preferi pantalonii zilnic? Poți alege o combinație perfectă în zilele reci și chiar geroase.

Alege un pulover gros cu o țesătură clară și pantaloni skinny – vei obține un aspect liber, urban. Un plus minunat vor fi șosetele lungi, groase, care se asortează cu puloverul sau pantalonii sau cizmele și o haină din piele de oaie. Nu uita să porți șosete peste pantaloni – elegant și eficient. Nu purta însă șosete lungi numai în zilele reci.

Moda șosetelor lungi a stăpânit și aspectul primăverii și al verii. Cu ce ​​să le combini cu căldura de vară? O idee grozavă este să creezi o ținută liberă, vaporoasă, de vacanță. Pariază pe un top supradimensionat, cu o imprimare la modă sau cu litere, care va crea un duo perfect cu pantaloni scurți.

Adidașii și șosetele albe sunt ideale pentru ținutele urbane. Niciun designer nu s-ar rușina de aceste combinații de stil!

Nu știi ce pantofi merg bine cu șosetele lungi? În timp ce cea mai cunoscută regulă a stilului spune „fără șosete pentru sandale”, specialiștii au o părere diferită despre cum pot fi purtate aceste șosete lungi și scurte pentru femei.

Astfel, le poți purta fără ezitare la sandale și rochii. Vei obține un aspect feminin, romantic și cel mai probabil, diferit.

 

0 Shares
You May Also Like