Stiati ca Dr. Vanessa Youness si Dr. Stefan Stangaciu au lansat o carte care salveaza vieti?

0 Shares
0
0
0

Cel mai probabil, mai intai de toate va intrebati cine sunt Dr. Vanessa Youness si Dr. Stefan Stangaciu, cei au lansat o carte, despre care se spune ca salveaza vieti. Va invitam sa cititi acest articol pana la final, pentru a descoperi cine sunt cele doua persoane care au scris cartea, dar si impresionanta poveste de viata a Vanessei Youness.

Vanessa Youness este un medic specializat in chirurgia reconstructiva post-traumatica, si are o poveste de viata, dupa care daca s-ar face un film la Hollywood, ar fi probabil filmul anului.

Vanessa Youness, in perioada in care se specializa pentru a deveni chirurg, a primit vestea crunta ca sufera de scleroza in placi, o boala cumplita. In mod normal, persoanele care primeau o asemenea veste, mai ales la varsta Vanessei, ar fi fost pur si simplu daramate de socul primit.

Vanessa Youness insa, fiind o femeie foarte puternica a decis ca trebuie sa lupte pana in panzele albe cu aceasta boala, si a continuat sa lupte pentru a intelege care sunt cauzele care duc la declansarea acestei crunte afectiuni.

Stiti care este cea mai buna veste? Nu doar ca a reusit sa afle care sunt factorii care declanseaza scleroza in placi, ci Vanessa Youness Amal a reusit chiar sa invinga aceasta boala cumplita. Deci, pur si simplu povestea sa de viata pana in acest moment pare desprinsa dintr-un film de la Hollywood, iar cu siguranta daca dupa viata sa ar fi acum crat un film, acesta ar primi o multime de premii.

Profesorul Stefan Stangaciu, presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, fost cel care a sustinut-o pe Vanessa, alaturi de protocolului sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, iar astfel Vanessa a reusit ceva ce pana acum nu a mai reusit nimeni, si anume sa se vindece dupa ce a fost diagnosticata cu o boala atat de grava.

Se poate spune despre aceasta vindecare ca este un miracol, dat fiind faptul ca pana la cazul Vanessei, nu a mai existat o alta persoana care sa se vindece in totalitate de aceasta boala, care nu are tratament, conform medicinei alopate.

Dupa ce a castigat lupta cu boala, Vanessa s-a decis sa se implice si sa ajute pacientii care sufera de aceasta afectiune, prin prin Fundatia YOUness si Clinica YOUness, pe care a infiintat-o in anul 2016.

In cadrul clinicii, se efectueaza multe tratamente, printre care amintim: decalcifierea glandei pineale, apiterapia, cure profunde de detoxifiere, dietoterapia (alimentatie exclusiv vegetariana, fara gluten si fara zahar), terapia cu venin de albine, cataplasme, itoterapia, acupunctura, aromoterapia,  ionic detox (o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare),  cromoterapia, gimnastica medicinala, inhalatii cu produse apicole, presopunctura, reflexoterapie, psihoterapie, masaje terapeutice cu miere, nebulizari, etc.

La 11 ani de cand a primit cruntul diagnostic de scleroza in placi, alaturi de doctorul Stefan Stangaciu, Vanessa Youness a decis sa scrie o carte salvatoare de vieti. Continutul cartii se refera la tratamentul pe care Vanessa Youness l-a urmat pas cu pas pentru a fi eliberata de orice simptom al acestei boli crunte, si ajungand sa aiba un stil de viata mult mai energic si mai sanatos ca oricand.

In carte, profesorul doctor Radu Macovei, alaturi de dr Vanessa Youness si de doctorul Stefan Stangaciu, relateaza pas cu pas cum fiecare pacient care sufera de aceasta boala se poate vindeca.

0 Shares
You May Also Like