Tu de unde iti cumperi bijuteriile?

0 Shares
0
0
0

Exista multe accesorii pe care atat femeile, cat si barbatii le pot purta in viata de zi cu zi, insa dintre toate tipurile de bijuterii existente, fara doar si poate, cele mai apreciate sunt bijuteriile, in mod special cele din aur, si cele cu pietre pretioase (de catre femei).

In ceea ce priveste barbatii, lucrurile sunt simple, pentru ca acestia de obicei poarta un ceas pe mana stanga si verigheta, iar pe mana dreapta daca poarta o bratara, in timp ce la gat mai pot purta un lantisor.

Acestea sunt tipurile de bijuterii preferate de obicei de catre barbati, insa cu siguranta, majoritatea barbatilor nu poarta toate aceste bijuterii in acelasi timp.

In ceea ce priveste femeile insa, acestea pot alege sa poarte diferite bijuterii. Exista doamne si domnisoare care poarta cercei in viata de zi cu zi. De-asemenea, alte femei aleg sa poarte inele pe degete in viata de zi cu zi, sau atunci cand participa la diferite evenimente.

Bratarile sunt de-asemenea bijuterii care nu lipsesc de pe mainile femeilor. Alte femei poarta lantisoare din aur.

Unele femei adora bijuteriile cu pietre pretioase, insa cu siguranta nu toate doamnele si domnisoarele isi permit sa cumpere astfel de bijuterii noi.

Exista atat in mediul online, cat si in fiecare oras, diferite magazine care comercializeaza bijuterii din aur, din argint, din platina, bijuterii cu pietre pretioase, etc. Problema nu este insa ca nu se gasesc bijuterii, ci este ca acestea au preturi piperate, pentru ca magazinele respective au adaosuri foarte mari.

Daca ai si tu nevoie sa iti cumperi una sau mai multe bijuterii din aur sau din platina chiar, poti alege sa treci pragul unei case de amanet Vitan, pentru ca in mod evident vei gasi o multime de bijuterii, la cele mai atractive preturi.

Intr-o casa de amanet, ai toate sansele sa gasesti acea pereche de cercei la care ai visat mereu, si care se potrivesc cu rochia ta eleganta de seara, pe care doresti sa o porti la urmatoarea nunta la care vei participa.

De-asemenea, la o casa de amanet poti gasi diferite alte bijuterii, atat din aur alb cat si din aur galben, care cu siguranta se vor incadra in preferintele tale.

Vestea si mai buna insa, este aceea ca o casa de amanet vinde bijuteriile la preturi mult mai mici de cat magazinele de bijuterii. Oamenii aleg sa isi vanda bijuteriile atunci cand au nevoie de bani, si pentru ca au nevoie urgent sa obtina bani cash, acestia sunt dispusi sa le vanda chiar si la jumatate din valoarea lor de piata.

De regula insa, casele de amanet ofera preturi de pana in pragul de 75% din valoarea de piata a bijuteriilor, pe care apoi le scot la vanzare cu un mic adaos. Cu toate acestea insa, este rentabil sa cumperi bijuterii de la o casa de amanet, pentru ca poti sa faci economii importante. Decat sa cumperi o bijuterie noua dintr-un magazin din mall, cu siguranta este mai indicat sa cumperi cu aceiasi suma de bani, doua bijuterii de la o casa de amanet.

0 Shares
You May Also Like