Tu de unde iti cumperi laptopul?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa iti cumperi un laptop nou, cu siguranta te vei gandi la o multime de detalii si iti vei pune in gand o multime de intrebari, pana cand vei alege un model anume.

In primul rand, trebuie sa cunosti cu exactitate toate motivele pentru care iti trebuie un astfel de echipament, pentru ca astfel iti vei da seama asupra carei categorii de echipamente sa te uiti.

In al doilea rand, va trebuie sa iti cunosti foarte bine bugetul, pentru ca atunci cand stii din start cati bani iti permiti sa cheltuiesti pentru a cumpara un echipament, vei stii exact asupra caror modele de laptopuri sa te uiti cel mai mult.

Asadar, acesti doi factori, si anume cunoasterea nevoilor, dar si bugetul, cu siguranta te vor ajua sa iti indrepti atentia doar asupra modelelor de echipamente care consideri ca ti se potrivesc.

In ceea ce priveste categoriile de echipamente care se gasesc pe piata, trebuie mentionat faptul ca iti vei putea cumpara un model nou, un model refurbished, dar si un laptop second hand.

In cazul in care ai nevoie de un laptop pe care sa il folosesti pentru gamming, atunci mai mult ca sigur ca trebui sa te gandesti la un model nou, pentru ca un model second hand nu are cum sa fie potrivit pentru asa ceva. Nici macar un model refurbished nu cred ca ar fi ideal pentru gamming.

Daca de exemplu ai nevoie de un echipament pe care sa il folosesti in interes personal, atunci ideea de a cumpara un model refurbished nu este deloc una rea.

Alegand un laptop refurbished, poti sa ai exact aceleasi performante pe care le are un model nou, insa ce este cel mai important de stiut, vei avea exact aceleasi performante, insa la un pret redus.

Daca nu ai de gand sa utilizezi foarte mult echipamentul, ci mai degraba il folosesti maxim doua sau  trei ore pe zi, si atunci doar pentru a asculta muzica, ori pentru a viziona un film, atunci nu se merita sa investesti banii intr-un model nou, sau intr-unul refurbished, ci mai degraba ar fi indicat sa te orientezi spre un model de laptop second hand.

Ei bine, acestea au fost cele trei categorii de laptopuri care se gasesc pe piata din Romania, iar tu, asa cum am mai spus, in functie de banii de care dispui, dar si in functie de nevoi si de preferinte, vei decide care model de laptop ti se potriveste cel mai bine.

In ceea ce priveste locul de unde iti poti cumpara un laptop, trebuie mentionat faptul ca toate magazinele de la tine din oras care comercializeaza echipamente IT, vor avea pe stoc o multime de laptopuri, astfel ca vei avea de unde sa iti alegi un model anume.

Sunt deasemenea mai multe magazine online, care comercializeaza atat modele noi, cat si modele second hand sau modele refurbished, motiv pentru care nu iti va fi greu sa iti alegi un laptop de la un astfel de magazin.

0 Shares
You May Also Like