Unde poti ascunde o camera spion ?

0 Shares
0
0
0

Doar denumirea de camera spion te duce cu gandul la o camera ascunsa. Este clar, asadar, ca daca ai o astfel de camera trebuie sa o ascunzi si sa obtii informatii extrem de importante, fara sa fii prins. Unde poti, insa , sa ascunzi o astfel de camera?

Din fericire, exista o multime de locuri unde camerele spion pot fi ascunse. Poti sa iti cumperi o camera minuscula pe care sa o instalezi tu, in ce obiect doresti, sau poti achizitiona o camera gata ascunsa intr-unul dintre aceste obiecte:

– Un pix. Este un loc foarte des intalnit pentru camerele spion. Un pix te ajuta sa obtii informatii extrem de utile atunci cand esti la un curs, intr-o conferinta sau intr-o intalnire. Nimeni nu isi va da seama ca pixul de pe masa ta este unul care filmeaza.

– O palarie. Daca iti doresti sa filmezi tot ceea ce se intampla pe strada, fara ca oamenii sa isi dea seama de asta, o palarie este perfecta. De asemenea, in aceeasi categorie poate sa intre si o pereche de ochelari sau o cravata.

– Un ceas. Camerele in ceas sunt foarte populare. Poti opta pentru camere spion in ceasuri de mana, care sa iti permita filmarea unor momente inedite, cu rapiditate, poti opta pentru camere in ceasuri de birou sau pentru variante ascunse in ceasuri de perete. La fel ca si in cazul altor elemente, nimeni nu isi va da seama de intentia ta.

– In accesorii. Un breloc, un stick USB sau un ac de cravata pot sa fie si ele gazde perfecte pentru camerele spion. Achizitionand astfel de accesorii, poti obtine toate informatiile pe care ti le doresti, fara prea mare efort.

Cat de reale par toate aceste elemente?

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste modul de camuflare, este bine sa stii ca toate elementele prezentate mai sus sunt elemente care functioneaza perfect, camuflandu-se foarte bine. Evident, s-ar putea sa dai si peste produse care nu sunt chiar atat de bine camuflate, insa acest lucru nu se va intampla daca optezi pentru camere spion de buna calitate.

Atunci cand achizitionezi camere spion, este bine sa acorzi o atentie sporita detaliilor, deoarece legislatia in acest domeniu este destul de stufoasa si poate sa iti genereze probleme.

0 Shares
You May Also Like