Unde sa iti amplasezi afacerea cu usi industriale?

0 Shares
0
0
0

Odata cu ascensiunea si dezvoltarea sectorului imobiliar, a crescut foarte mult cererea pentru usi industriale, care sa doteze halele si spatiile de depozitare situate in marile centre comerciale si nu numai. Gunther-Tore Romania este unul dintre cei mai mari si importanti jucatori pe aceasta piata de profil.

Gunther Tore Romania are o traditie de 12 ani pe piata din Romania oferind celor interesati o gama larga de sisteme de porti, atat pentru domeniul industrial cat si pentru utilizatorii individuali: usi sectionale, usi rulou, grilaje rulou, usi rapide din PVC, usi pliante, usi culisante, usi de hangar, tehnica de incarcare, usi antifoc, porti in consola si sisteme de actionare.

In acelasi timp, a crescut si cererea pentru porti metalice, din fier forjat, sau de lemn, folosite pentru a imprejmui curtile oamenilor care au inceput sa isi construiasca locuinte in mediul rural sau in apropierea marilor aglomerari urbane.

Este cunoscut faptul ca, in marile orase, dar si in cele mai mici, retailul a cunoscut o ascensiune fulminanta in ultimii ani. Marii comercianti, care si-au deschis magazine de tip hypermarket sau supermarket in orase, si-au construit si centre logistice in afara aglomerarilor urbane, de preferat in zone din imediata apropiere.

Aceste centre logistice sunt situate, de cele mai multe ori, in zone unde se construiesc intensiv astfel de facilitati, in jurul Bucurestiului, de pilda, gasind multe astfel de exemple. Cum functioneaza acestea? Magazinele au nevoie de aprovizionare constanta cu marfa, solutia aducerii direct de la furnizor nemaifiind de luat in seama la ora actuala. Asta pentru ca stocurile se epuizeaza foarte repede in magazine.

De la centrul logistic, marfa pleaca direct catre magazine, dupa ce, in prealabil centrele logisstice au fost aprovizionate cu marfa de la fuzrnizori. Din acest punct de vedere, aceste cetre logistice reprezinta un segment de piata pe care producatorii de usi industriale trebuie sa il ia in seama.

Toate aceste hale industriale sunt dotate cu sisteme de inchidere si deschidere performante care trebuie sa faca fata unui dute-vino continuu. Tinand cont de acest aspect al pozitionarii centrelor logistice, un sfat pentru producatorii de usi industriale ar fi acela ca ei sa isi amplaseze la randul lor magazinele in apropierea marilor clienti de acest gen.

Aceste zone in care marii comercianti si-au construit centre logistice au devenit adevarate zone industriale, cautate asiduu si de alti investitori interesati sa isi plaseze zona de afaceri aici. In jurul acestor centre logistice s-au construit cladiri de birouri, depozite de mobila, fabrici de mobila, magazine de bricolaj sau fabrici de metarial plastic.

Avand o firma de usi industrial plasata in aceste locuri, este mult mai facil accesul la clientii are au nevoie de serviciie tale. Pe de alta parte, ai sansa sa fii permanent in contact cu acestia si sa observi zi de zi nevoile lor. Interactiunea permanenta cu clientul asigura bunul mers al afacerii.

De aceea este bine sa alegem astfel de locuri pentru a amplasa sediul firmei noastre. Se vorbeste in mediul de afaceri ca de multe ori “conteaza sa ai vad”.

0 Shares
You May Also Like