Videochat acasa vs. videochat la studio

0 Shares
0
0
0

Un numar din ce in ce mai mare de absolvente de liceu si de studente, aleg sa isi indrepte atentia spre , pentru a aplica pentru un job de model videochat.

Este firesc ca foarte multe fete sa isi doreasca o cariera in aceasta industrie, in conditiile in care salariile pe care le castiga modelele de videochat sunt mult mai mari in comparatie cu salariul mediu din Romania. Doar ca sa va convingeti fetelor, luati drept exemplu studioul Misscamstudio.ro Bucuresti.

Fetele care aleg sa isi desfasoare activitatea de model videochat in Misscamstudio.ro Bucuresti, au venituri lunare minime, garantate de 8000 de lei.

Banii castigati de modelele care isi desfasoara activitatea in Misscamstudio.ro Bucuresti pot creste considerabil in fiecare luna, datorita bonusurilor de performanta, datorita bonusurilor de recomandare a altor modele, datorita bonusurilor de fidelitate sau datorita unor alte bonusuri.

Fetele care aleg sa acceseze pentru a deveni model de videochat in studioul Misscamstudio.ro Bucuresti, vor avea parte pe langa un salariu lunar foarte mare, si de diferite alte beneficii.

Programul de lucru flexibil este unul dintre cele mai importante beneficii de care se poate bucura un model de videochat. Fetele pot alege sa lucreze doar pe timpul zilei sau doar pe timpul noptii. Pana la urma, tot ce conteaza este ca ele sa lucreze 180 ore in fiecare zi, la fel ca in orice alt domeniu de activitate.

Modelele de videochat din cadrul Misscamstudio.ro Bucuresti, beneficiaza de trainer personal si de suport permanent. Este foarte important acest beneficiu oferit de catre studio, dat fiind faptul ca un model videochat fara experienta, poate invata tot ceea ce este necesar pentru a cunoaste succesul in aceasta activitate.

Ba chiar mai mult, fetele care practica videochatul pot beneficia de suport tehnic permanent de fiecare data cand se confrunta cu o problema. Acesta este un mare beneficiu, pentru ca nu vor sta mult timp fara a putea munci si fara a castiga bani.

Confidentialitatea reprezinta una dintre cele mai mari griji ale fetelor care isi doresc o cariera in videochat. Fetele care aleg sa isi desfasoare activitatea in Misscamstudio.ro Bucuresti, nu au motive de ingrijorare in ceea ce priveste confidentialitatea.

Ele vor fi cunoscute pe site-urile cu care colaboreaza studioul, sub un pseudonim, ceea ce inseamna ca numele real nu poate fi aflat. Deci, familia, rudele, prietenii nu pot afla ca modelul practica videochatul, decat cu acordul sau.

Se poate vedea asadar faptul ca un job de model videochat in cadrul unui studio renumit precum studioul Misscamstudio.ro Bucuresti, se poate dovedi o alegere ideala pentru fetele care isi doresc un loc de munca placut, si care sa le ofere in fiecare luna castiguri fabuloase.

Exista insa si fete care si-ar dori sa poata practica videochatul, insa care nu sunt dispusa sa lucreze de la studio, pentru a nu fi vazute cand intra si ies de la servici de exemplu. Alte fete, pur si simplu se simt mai comod sa lucreze de acasa decat de la studio.

Ei bine, exista si aceasta posibilitate, iar fetele pot sa practice videochatul si de acasa, insa au nevoie de un spatiu amenajat special pentru a-si putea desfasura activitatea. Atmosfera trebuie sa fie cat mai intima.

Apoi, modelele care doresc sa lucreze de acasa au nevoie de un pc sau de un laptop foarte performant pentru ca va fi nevoie sa instaleze un software al retelei dvs. de camming pentru a putea merge live. Aceste programe software functioneaza cel mai bine cu Windows, dar exista modalitati de a instala software-ul si in Mac.

Modelele au nevoie de o camera web de inalta calitate. Daca aveti un laptop, s-ar putea sa credeti ca nu trebuie sa cumparati webcam-uri suplimentare, dar nu este cazul. Calitatea camerei web incorporate este mediocra, iar fluxul va parea neclar si de calitate scazuta. Trebuie sa oferiti cea mai buna experienta publicului dvs. pentru a obtine castiguri fabuloase din videochat.

De-asemenea, modelele au nevoie de o conexiune la internet de mare viteza. Fara conexiune buna la internet, practic le va fi imposibil sa isi desfasoare activitatea.

In plus, videochatul acasa nu ofera beneficii precum artisti make up si hairstilisti, iar modelele se vor ocupa personal de imaginea lor, si din propriul buzunar. Nu vor avea suport tehnic si nici cine sa le ajute si cine sa le indrume cand nu se vor descurca, daca va fi cazul.

Tinand cont de toate cele prezentate mai sus, dar si de faptul ca modelele de videochat care isi doresc sa practice acasa aceasta activitate, au nevoie de calculator performant, camera web performanta si viteza buna la internet (care costa multi bani), dar si de un spatiu special amenajat pentru aceasta activitate, se poate spune ca este mult mai atractiv pentru ele sa practice videochatul la studioul Misscamstudio.ro Bucuresti decat acasa. Vor avea mult mai mari castigurile si vor avea parte de multe beneficii.

0 Shares
You May Also Like