3 motive fundamentale pentru care este nevoie de o lanterna

0 Shares
0
0
0

Sunt nenumarate motive pentru care este nevoie de lanterne profesionale. Sunt situatii in care lanterna poate sa faca diferenta intre o lipsa totala de siguranta si confort (ca sa nu spune diferenta dintre viata si moarte pentru ca ar putea suna prea pompos).

Lanternele va pot ajuta sa iesiti din incurcaturi serioase sau va pot fi pur si simplu utile si folositoare. Utilitatea lanternelor variaza in limite foarte largi in functie de model si de caracteristicile fiecarei lanterne. Indiferent de detaliile tehnice pe care le are lanterna sunt mereu trei motive fundamentale pentru care lanternele sunt utile si necesare.

O lanterna va ajuta sa vedeti si sa fiti vazuti, aveti nevoie de lanterna pentru ca aceasta este cea mai eficienta sursa de lumina atunci cand este intuneric si daca va aflati intr-un loc lipsit de lumina sau daca ramaneti din cele mai varii motive fara curent.

Lanternele va ajuta si sa vedeti daca nu exista o alta sursa de lumina afara, in casa, pe un drum sau in alte imprejurari. Aveti nevoie de o lanterna pentru ca lumina acesteia va ajuta sa fiti vazut mai usor. Daca sunteti ratacit de exemplu in padure si alertati serviciul de urgenta iar telefonul este descarcat, este noapte si echipa de salvare va cauta.

Trecand peste aceasta situatie ipotetica, psihologic vorbind una dintre fricile care dateaza probabil de la aparitia omului este teama de intuneric. In intuneric oamenii se simt nesiguri, si nu pot aprecia corect pericolele. Lanterna este cea care aduce lumina si sunt o multime de cazuri in care o sursa de lumina este foarte buna, mai ales daca este constanta si nu se stinge.

Lumina lanternelor este puternica, dureaza si este stabila si tocmai aceste calitati fac ca lanterna sa fie un obiect foarte util in casa. Imaginati-va ca este o scurgere de gaze, lumina este oprita si locuiti la etajul 10. Ce folositi? Lumanarelele parfumate de la baie sau o lanterna LED de mare putere?

Nu uitati sa adaugati ca puteti ajuta si vecinii sa iasa din case si veti deveni eroul blocului. Lasand gluma la o parte lanterna este un obiect sigur care nu va lasa niciodata atunci cand aveti nevoie de ea, tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca lanterna pe care o aveti este functionala si are bateriile incarcate sau puteti apela si la o lanterna de rezerva cu dinam, care nu are nevoie de baterii.

Chiar daca nu este la fel de puternica in comparatie cu o lanterna cu baterii si o lanterna cu dinam este buna atunci cand toate solutiile sunt epuizate.

Dincolo de situatiile de urgenta lanternele pot fi utilizate si pentru joaca si amuzament.  Stim ca cele care conteaza cel mai mult sunt situatiile in care aveti nevoie de lumina ca de aer si acestea sunt mult mai multe si mai variate decat ceea ce am mentionat noi mai sus.

Acum revenind la partea amuzanta… Puteti face umbre pe pereti cu ajutorul unei lanterne. O lanterna poate fi una dintre cele mai nostime jucarii. Va puteti juca noaptea in curte sau puteti folosi lumina unei lanterne pentru a va juca de exemplu cu pisica.

0 Shares
You May Also Like