5 informatii importante legate de vizita la urolog pe care trebuie sa le cunosti inainte de a pasi in cabinet

0 Shares
0
0
0

 Informatiile pe care le poti afla daca te programezi la medic sunt importante si te pot ajuta sa obtii din nou o stare de bine.

Doctorul este intotdeauna dornic sa te sustina si sa te ajute sa iti revii. Daca esti barbat si ai probleme in sfera tractului urinar sau daca ai anumite disfunctii in aceasta zona a corpului, atunci este important sa poti sa primesti indrumarea pe care ti-o ofera medicul specialist.

Pentru a merge la urolog Targu Mures 2022, poti face oricand o programare la CaritSanMed.ro.

Aici vei putea descoperi profesionalism, cunostinte bine structurate si o dorinta permanenta de a darui cele mai bune sfaturi medicale. Medicii sunt pasionati de domeniul lor de lucru si te vor ajuta sa treci peste momentele dificile. Iata 5 informatii importante legate de aceasta vizita la medicul urolog, pe care trebuie sa le cunosti inainte de a pasi in cabinet:

  1. Urologul este un specialist care se ocupa de tractul urinar si de aparatul reproducator masculin

Urologul se ocupa cu zona tractului urinar la barbati si cu sfera aparatului reproducator masculin. Astfel, poti apela la serviciile pe care le ofera un urolog daca te incadrezi in acest tip de afectiuni. Este important sa vii la medic si pentru a avea parte de un control de rutina si pentru a putea sa verifici sanatatea corpului tau.

  1. Urologul va pune accent pe confidentialitatea dintre doctor si pacient

Confidentialitatea este foarte importanta in general in cadrul relatei doctor-pacient. Este important sa stii ca urologul va pune accent pe acest aspect pentru ca zona investigata a corpului tau poate avea o natura intima, iar problemele asociate pot sa fie dificil de inteles sau acceptat.

  1. Urologul stie ca uneori este dificil pentru pacienti sa dezvaluie problema si de aceea nu judeca informatiile obtinute

Problemele care pot sa apara in zona aparatului reproducator sau tractului urinar sunt greu de acceptat de catre cei mai multi dintre pacienti. De aceea medicul te va asculta cu atentie si nu te va judeca pentru alegerile pe care le-ai facut. O sa primesti suport din partea acestuia si o sa poti sa construiesti o relatie de incredere.

  1. Urologul o sa poata sa te indrume si sa te trateze atunci cand ai probleme de tipul disfunctiilor sexuale

Gestionarea disfunctiilor sexuale pentru barbati este foarte delicata din punct de vedere emotional. De aceea medicul este atent sa daruiasca orice gen de informatie legata de acest aspect. Viata sexuala poate afecta profund viata de cuplu si este important sa fie tratate cu seriozitate toate disfunctiile aparute.

  1. Daca ai incontinenta urinara este important sa te prezinti la vizita la medic

Incontinenta urinara este neplacuta si este bine sa te tratezi cat se poate de repede de acest tip de afectiune. La CaritSanMed o sa descoperi medici dornici sa iti fie alaturi si sa te sustina in orice tip de problema. Vei avea parte de profesionalism si incredere.  

0 Shares
You May Also Like