BlogTelefoane mobile

Cele mai bune 10 aplicatii pentru dating de pe iPhone

Cele mai bune 10 aplicatii pentru dating de pe iPhone
773Views

Vorbim despre cele mai bune 10 aplicatii pentru conectare de pe iPhone si iPad. Intalneste oameni si … cine stie? La fel gasesti si dragostea vietii tale.

Vremurile se schimba si in ce fel. Astazi nu trebuie sa iesi din casa pentru a face o programare cu cineva. Pur si simplu ridicand iPhone-ul si folosind aplicatii sociale concepute pentru a intalni oameni, puteti contacta pe cineva si, cine stie, daca ar putea aparea „ceva”.

Astazi am facut o cautare pentru App Store in cautarea celor mai bune aplicatii de intalniri. Si spunem mai bine pentru ca ne-am bazat pe recenziile tuturor celor pe care le-am gasit, pentru a va impartasi cel cu cel mai bun poster. Daca intampini probleme cu displayul atunci cand intrii in aplicatii, arunca un ochi pe inlocuire display iPhone 6.

  1. Loovo:

Aplicatie cu care poti sti ce persoane din jurul tau folosesc aceeasi aplicatie. Are un radar live care iti permite sa intalnesti oameni cu aceleasi interese, hobby-uri … apropiate de tine. Foarte interesant.

  1. Meetic:

Chat si contacteaza persoane singure din toata lumea. Meetic ofera cele mai eficiente servicii de intalnire pe App Store, sau cel putin asta spun creatorii acestei platforme.

  1. Tinder, probabil cea mai folosita aplicatie de intalniri de pe planeta:

Aceasta aplicatie descopera ce persoana apropiata a indicat ca va place si va conecteaza daca ambii sunt interesati. Arata persoanelor apropiate pe care ar trebui sa le cunoasteti si va permite sa indicati daca va place sau daca treceti, in mod anonim. Daca cineva care iti place indica faptul ca si tu te place, Tinder te prezinta si iti permite sa conversezi prin chat in cadrul aplicatiei.

  1. Badoo, una dintre cele mai populare aplicatii de intalniri:

Este una dintre cele mai populare aplicatii de intalniri. Avem cunoscuti care l-au folosit pentru a cunoaste oameni si au avut mare noroc. De fapt, un prieten se intalneste cu un tip pe care l-a cunoscut prin aceasta aplicatie. In autobuz, acasa sau in timp ce beti o bautura, discutati, conectati-va si intalniti oameni noi pe Badoo.

  1. AdoptUncle:

Aplicatie potrivita pentru fetele care cauta baieti. Foarte amuzant, barbatii sunt produsul, iar femeile sunt clientii pe care ii aleg. Tu ce crezi?

  1. Grindr, aplicatie de intalniri pentru homosexuali si bi:

Aplicatia numarul unu pentru a gasi barbati homosexuali si bi. O aplicatie de intalniri recomandata pentru homosexuali si bisexuali.

  1. Wapa:

Cea mai populara aplicatie in randul femeilor lesbiene si bisexuale. Aplicatia este moderata pentru securitate. Lucreaza din greu pentru a se asigura ca femeile cu care te conectezi sunt autentice.

  1. Happn, una dintre cele mai curioase aplicatii pentru flirt:

Vrei sa cunosti pe cineva pe care l-ai intalnit pe strada? Vedeti Happn si, daca are un profil, s-ar putea sa o revedeti. De fiecare data cand intalnesti pe cineva in viata reala, profilul acestuia va aparea in aplicatie. In orice moment, puteti verifica profilul acestora pe cronologie, impreuna cu numarul de ori in care v-ati incrucisat, locul si ora exacta. Interesant si curios.

  1. Intalniri OkCupid:

Aplicatie utilizata astazi de peste 40 de milioane de oameni din lume. Se remarca de celelalte pentru ca nu cauta un citat bazat pe superficialitatea unei imagini. Cautati ceva mai profund.

  1. Citate POF:

Este cea mai bogata aplicatie GRATUITA de intalniri pentru a va ajuta sa incepeti intalnirile. Despre aceasta aplicatie se spune ca aveti 2,7 mai multe sanse de a intra intr-o conversatie in primele 24 de ore decat pe alte platforme.