Daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud?

0 Shares
0
0
0

Una din intrebarile pe care multi posesori de iPhone le pun este daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud? Vom incerca in randurile care urmeaza sa raspundem acestei intrebari.

Printre cele mai bune telefoane de pe piata, se numara si cele mai noi telefoane iPhone, datorita specificatiilor tehnice pe care le detin.

Incepand de la procesor, ecran, sistem de operare, etc., aceste telefoane iPhone sunt de calitate premium, iar utilizatorii sunt fascinati de modul in care ruleaza.

Multi sunt cei care isi cumpara telefoane iPhone dat fiind faptul ca sunt fascinati de pozele pe care acestea le fac. Chiar daca nu au multi megapixeli, camerele dispozitivelor iPhone reusesc sa captureze imagini impresionante.

Daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud?

Exista insa situatii in care utilizatorii, din neatentie sau in diferite circumstante, sterg fotografiile, iar apoi cauta solutii pentru recuperarea acestora, iar in acest articol va prezentam modalitati in care fotografiile sterse de pe dispozitivele iPhone pot fi recuperate. Iata mai multe detalii asadar!

daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud

Metoda 1: Recuperarea fotografiilor sterse din dosarul sters recent

Apple a inclus o functie in aplicatia lor pentru fotografii iPhone, denumita „Sters recent”, care va stocheaza fotografiile si videoclipurile temporar timp de cateva zile dupa ce le-ati sters din albumul dvs.

Daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud? Toate fotografiile si videoclipurile sterse raman in folderul sters recent timp de aproximativ 30 de zile dupa care sunt eliminate definitiv din dispozitiv si nu aveti de unde sa le recuperati decat daca ati facut o copie de rezerva anterioara.

Iata pasii pentru recuperarea fotografiilor si videoclipurilor din folderul Sters recent:

Pasul 1: Deschideti aplicatia Fotografii.

Pasul 2: Accesati albumele dvs. si atingeti folderul Sters recent.

Pasul 3: Folderul va va arata o previzualizare a tuturor fotografiilor si videoclipurilor sterse din ultimele 30 de zile, care afiseaza si numarul de zile ramase inainte de a fi sterse definitiv.

Pasul 4: Selectati fotografiile / videoclipurile pe care doriti sa le restaurati si atingeti butonul Recuperare, care se afla in coltul din dreapta jos.

Pasul 5: Continutul selectat va fi restaurat si mutat la Roll Roll-ul dvs. obisnuit.

Metoda 2: Daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud? Recuperati datele sterse din backup

Aceasta metoda va fi aplicabila numai daca ati facut o copie de rezerva a datelor inainte de a fi sterse. Daca nu ati facut o copie de rezerva, va trebui sa depindeti de norocul / sansele ca in continuare sa va recuperati datele fara backup.

In mod normal, ati fi efectuat o copie de rezerva a datelor dvs. fie prin iTunes, fie prin iCloud. Vom discuta modalitati de recuperare a datelor sterse de pe iTunes si iCloud separat.

Cum sa recuperati datele sterse din iTunes Backup?

Daca sunteti cineva care va sincronizeaza in mod regulat datele cu iTunes, este posibil ca fisierele pierdute sa fie prezente intr-una din backup-ul dvs. iTunes. Iata cum puteti recupera datele sterse din backup-ul iTunes.

Pasi pentru recuperarea datelor din iTunes Backup:

Pasul 1: Conectati-va iPhone-ul la PC sau Mac si lansati iTunes.

Pasul 2: Faceti clic pe dispozitivul dvs. in coltul din stanga sus.

Pasul 3: Apoi apasati Restore Backup in panoul Backups iTunes.

Pasul 4: Alegeti versiunea de rezerva pe care doriti sa o restaurati si faceti click pe Restaurati backup.

Pasul 5: Asteptati pana cand procesul este finalizat si sincronizarea este finalizata.

Pasul 6: Dupa finalizarea procesului de restaurare, verificati daca datele au fost restaurate din backup.

Pasul 7: Daca nu gasiti elementele sterse, repetati procesul si alegeti versiunea diferita de fiecare data dintre copiile de rezerva disponibile pana cand ati reusit sa le recuperati pe cele pe care le-ati cautat.

Pasul 8: Daca inca nu puteti recupera datele dvs. chiar nici dupa restaurarea de la toate copiile de rezerva disponibile iTunes, va trebui sa incercati urmatoarea noastra optiune de recuperare, adica recuperare din backup iCloud.

Cum sa recuperati datele sterse din iCloud Backup? 

Daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud? Pasi pentru recuperarea datelor din iCloud Backup:

Pasul 1: In primul rand, verificati daca aveti o copie de rezerva recenta din care sa restaurati (pe iOS 11 sau mai tarziu: Setari> [numele dvs.]> iCloud> Gestionare stocare> Copii de rezerva), (Pe iOS 10.3: Setari> [numele dvs.]> iCloud. Atingeti graficul care arata utilizarea iCloud, apoi atingeti Gestionati stocarea), (Pe iOS 10.2 sau mai devreme: Setari> iCloud> Stocare> Gestionare stocare).

Pasul 2: Daca aveti copie de rezerva disponibila, continuati cu pasul urmator. Accesati Setari > General > Resetare, apoi apasati Stergeti tot continutul si Setarile.

Pasul 3: Vi se va cere sa introduceti parola dvs. de identificare Apple pentru a confirma actiunea.

Pasul 4: Acest lucru va sterge totul si dispozitivul dvs. va reveni la setarea sa din fabrica.

Pasul 5: Acum porniti dispozitivul si urmati instructiunile de pe ecran pentru a configura dispozitivul.

Pasul 6: Dupa ce ajungeti la ecranul Aplicatii si date, atingeti Restaurare din Backup iCloud.

Pasul 7: Conectati-va la iCloud folosind codul Apple existent.

Pasul 8: Faceti clic pe Alegeti backup unde veti gasi lista tuturor copiilor de rezerva disponibile in iCloud.

Pasul 9: Selectati copia de rezerva pe care doriti sa o restaurati pentru a incepe procesul de restaurare.

Pasul 10: Dupa ce dispozitivul dvs. este restaurat de pe iCloud si tot procesul de configurare initial este finalizat, navigati la folderul dvs. si examinati daca articolele sterse au fost recuperate de la backup. Daca nu, ar trebui sa repetati intregul proces cu o alta versiune de rezerva disponibila din contul iCloud.

Deci, daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud?

Acestea sunt asadar solutii care va pot fi de mare folos pentru recuperarea fotografiilor sterse de pe telefoane iPhone, atat de ultima generatie, cat si de pe dispozitive de generatie mai veche.

Sper ca randurile de mai sus sa fie raspunsul cautat la intrebarea daca sterg pozele din telefon raman pe iCloud? Tineti minte insa, ca mai intai trebuie sa activati stocarea lor pe iCloud! 🙂

0 Shares
You May Also Like