Beneficiaza pe deplin de avantajele oferite de Siri

0 Shares
0
0
0

Utilizarea unui iPhone fara asistentul personal Siri pare mai putin practica si confortabila. Incepand cu anul 2011, utilizatorii pot cere ajutorul lui Siri pentru cele mai frecvente comenzi, precum efectuarea de apeluri, setarea unei alarme sau gasirea unei adrese. Posibilitatea de a face vocal toate aceste comenzi este extrem de utila, mai ales atunci cand suntem deosebit de ocupati sau ne aflam la volanul masinii si nu putem executa comenzile manual.

Siri poate deveni ajutorul tau de nadejde, fie ca primesti un apel si vrei sa stii cine te suna, fie ca vrei sa trimiti cuiva un mesaj sau sa efectuezi un apel FaceTime. Tot ce trebuie sa faci este sa ii ceri lui Siri sa te ajute!

In functie de istoricul activitatilor tale, Siri poate chiar sa anticipeze anumite nevoi ale tale si sa te surprinda pe durata zilei. Lucrurile pe care le poate face Siri pentru tine sunt incredibile. Imagineaza-ti ca te indrepti catre serviciu si iti amintesti ca trebuie sa ridici hainele de la curatatorie. In loc sa iti lipesti un biletel in agenda, mai bine ii zici lui Siri sa iti aminteasca.

Nu stii cum arata agenda ta pana la finalul zilei? Daca il intrebi, Siri iti va raspunde cu tot ce ai de facut in ziua respectiva. Te poate ajuta chiar si atunci cand esti in bucatarie si vrei sa pregatesti cina. Iti poate planifica o alarma peste 30 de minute, timp in care cina ta se va gati perfect in cuptor, iar tu te poti ocupa de alte activitati.

Cum altfel te mai poate ajuta Siri? Iti poate spune ce cantec se aude intr-o reclama TV care iti place, iti poate pune cantecul preferat sau iti poate spune anul in care a fost lansat o melodie care iti place foarte mult.

Ai o casa inteligenta? Atunci stii cat de mult te poate ajuta Siri. Iti poate aprinde luminile, iti poate incalzi o incapere sau te poate lamuri daca ai inchis sau nu usa de la garaj. Siri iti poate raspunde la intrebari de cultura generala, iti spune care a fost scorul la meciul de aseara sau iti ofera indicii legate de cum sa ajungi la noul cabinet al medicului.

Modul in care Siri te poate ajuta este nelimitat, motiv pentru care unii il considera unul dintre cei mai buni asistenti personali. Partea si mai frumoasa este ca Siri invata in permanenta cum sa iti fie mult mai util si sa te ajute si mai mult, motiv pentru care, odata ce l-ai testat, iti va fi greu sa te desparti de tot sprijinul pe care ti-l poate oferi.

Esti suparat ca iti cedeaza ecranul telefonului tau si nu te mai poti bucura de Siri? Solicita inlocuire display iPhone 8 si bucura-te de un telefon complet functional, care va arata ca nou. Siri iti va fi alaturi in fiecare zi cu cele mai corecte raspunsuri la intrebarile tale, dar si cu sugestii, pentru a te ajuta sa faci fata cu succes chiar si celor mai incarcate zile.

0 Shares
You May Also Like