Ce aplicatii poti incerca pentru distractie?

0 Shares
0
0
0

Te distrezi pe telefon? Te joci pe telefon? Faci totul pe telefon? Atunci cu siguranta lista de mai jos te poate ajuta.

Gazeo

Gazeo este o noua aplicatie de tapet de inalta calitate disponibila pentru descarcare gratuita pe Android. Aplicatia contine imagini de fundal de toate tipurile, dar este specializata in imagini de fundal in stil abstract. In cazul in care ti se intampla sa iti cada telefonu si sa ii spargi displayul utilizand aplicatiile, poti gasi un display iPhone sau pentru orice alt model de telefon, la un pret avantajos.

Descenders

Unul dintre cele mai bune jocuri de ciclism tocmai a aterizat pe Android. Descenders este un titlu dezvoltat de prestigiosii Noodlecake Studios, care ne invita sa participam la curse de coborare cu bicicletele noastre.

Planndu

Planndu este o alta aplicatie de gestionare a sarcinilor si de reamintire. Se remarca printr-un design foarte atent, cu o grafica si animatii care completeaza perfect experienta utilizatorului.

Pe langa faptul ca ofera optiunea de a ne gestiona toate sarcinile, Planndu include, de asemenea, utilitati precum cronometrele Pomodoro, Flowtime si 52/17, care va permit sa va concentrati asupra obiectivelor si sa realizati fiecare sarcina la timp.

Aquafy Water Tracker Reminder

Daca nu reusiti sa va pastrati obiceiul de a bea apa pe tot parcursul zilei, o aplicatie precum Aquafy va poate ajuta. Aplicatia va va reaminti sa beti apa pe tot parcursul zilei, cu un design curat si intuitiv si o multime de caracteristici interesante.

Scoop Music Player

Daca sunteti o persoana care prefera sa descarce muzica pe telefon in locul serviciilor de streaming, aveti nevoie de un player bun care sa va permita sa va organizati intreaga biblioteca. Scoop este un nou player muzical pentru Android cu un design simplu, functie de cautare instantanee, organizare pe etichete, suport pentru Google Cast si multe altele.

Danganronpa S: Ultimate Summer

Cel mai recent episod din seria Dragonronpa S a ajuns pe Android. Aceasta aventura vizuala aduce cu ea o varietate mai mare de personaje, inclusiv unele din titlurile anterioare. Mecanica jocului s-a schimbat usor, deoarece acum simuleaza o tema de joc de societate cu zaruri. In functie de numarul de zaruri aruncate, se declanseaza diferite evenimente care fac sa avanseze povestea.

Browservio

Te-ai saturat de Chrome? Cu Browservio aveti ocazia sa uitati pentru totdeauna de browserul Google si sa incercati o alternativa mai rapida si mai usoara, bazata pe WebView si cu un numar mare de optiuni de protectie a confidentialitatii. Browserul este gratuit si poate fi descarcat de la link-ul de mai jos.

Openreads

Cititori din intreaga lume: Openreads este aplicatia pe care trebuie sa o aveti instalata pe telefonul mobil daca doriti sa tineti evidenta cartilor pe care le cititi. Este o aplicatie open source cu un design atent, care va permite sa va gestionati propria baza de date cu cartile pe care le-ati citit, le cititi sau doriti sa le cititi. Aplicatia va permite sa cautati carti cu ajutorul motorului de cautare integrat, precum si sa le adaugati manual prin intermediul codului de bare sau al ISBN-ului.

Notificare calendaristica

Daca sunteti unul dintre cei care au nevoie sa aiba agenda mereu la indemana, Calendar Notification este ceea ce cautati: cu aceasta aplicatie puteti avea agenda intr-o notificare persistenta in panoul de notificari al sistemului. Aplicatia este complet personalizabila si va permite sa va accesati rapid evenimentele.

Dadish 3

Dadish 3 este cel mai recent episod al uneia dintre cele mai bune saga de jocuri de platforma pentru Android, cu peste 3 milioane de descarcari acumulate intre primele doua titluri. Acum, se intoarce cu 50 de nivele noi si multe secrete de descoperit.

0 Shares
You May Also Like