6 plimbări de neuitat cu balonul cu aer cald

0 Shares
0
0
0

Scăpați de mulțime și experimentați fiorul de a vedea lumea de sus, dintr-un balon cu aer cald. Iată destinaţiile noastre preferate…

1. Jaipur, India

Forturile și palatele Orașului Roz sunt destul de impresionante, dar frumuseţea unei panorame aeriene, de la înălţmea unui zbor cu balonul, învinge de fiecare dată un tur de mers pe jos. Priviți peste Hawa Mahal (Palatul Vânturilor), Fortul de Chihlimbar și Palatul Orașului (pentru a numi doar trei dintre comorile arhitecturale ale orașului), înainte de a pluti peste satele și templele îndepărtate de piatră. Rezervați un zbor la răsăritul soarelui și veți vedea Jaipur prinzând viață.

2. Câmpiile Canterbury, Noua Zeelandă

Câmpiile Canterbury se întind ca o cuvertură de mozaic verde, derulându-se din Alpii de Sud ai Insulei de Sud până în Oceanul Pacific. Zona bogată în râuri este un hotspot agricol; într-adevăr, câmpurile sale de ierburi, iarbă de pășunat și floarea soarelui reprezintă aproximativ 80% din cerealele și culturile Noii Zeelande. Pentru a aprecia amploarea și frumusețea zonei, cel mai bine este să o priviţi de sus. Zborul deasupra acestor locuri dezvăluie nenumăratele nuanțe ale peisajului și oferă o priveliște tentantă asupra Alpilor sudici acoperiți de zăpadă.

3. Capadocia, Turcia

Formațiunile suprareale de stâncă și podgoriile verzi catifelate fac din Cappadocia un loc magic pentru plimbarea cu balonul cu aer cald. Bucurați-vă de peisajul plin de culoare în timp ce vă plimbați deasupra vârfurilor de calcar ale emblematicelor „hornuri de zâne”. Peisajul este și mai dramatic dacă zburați la răsărit sau la apus. Fiecare anotimp oferă propriile sale comori, așa că veţi avea parte de un spectacol de neuitat în orice moment al anului, fie că este vorba despre pături de zăpadă iarna, maci primăvara, flori vara sau nuanța aurie a toamnei.

4. Deșertul Namib, Namibia

O croazieră aeriană prin inima deșertului Namib dezvăluie amploarea și dramatismul acestui ţinut în mare parte gol. Începeți-vă aventura chiar înainte de răsăritul soarelui și priviți cum se transformă în fața ochilor culorile deșertului. Plutiţi în tăcere peste uimitoarele dune de nisip portocaliu și roz ale Sossusvlei și minunaţi-vă de formațiunile stâncoase unice ale masivului Munților Naukluft.

5. Albuquerque, SUA

În fiecare an, unul dintre cele mai impresionante spectacole de baloane cu aer cald poate fi observat deasupra New Mexico, în timp ce sute de globuri viu colorate se ridică în aer. Bine ați venit la Albuquerque International Balloon Fiesta, care atrage sute de fani ai baloanelor din întreaga lume pentru a se bucura de condițiile meteo perfecte și de aerul calm din sudul Americii. În timp ce soarele răsare peste Albuquerque, are loc un spectacol suprarealist, magic, indiferent dacă vă aflați în aer sau la sol.

6. Masai Mara, Kenya

Rezervația Națională Masai Mara din Kenya este renumită pentru că joacă un rol central în Marea Migrație anuală. Puțin peste un milion de zebre, gazele și gnu călătoresc prin parc în căutarea hranei, iar din balonul cu aer cald priveliştea asupra acestui spectacol fenomenal al faunei sălbatice este de neegalat. Poate fi una dintre cele mai scumpe experiențe, dar pentru observarea vieții sălbatice este una dintre cele mai bune!

Dacă sunteţi gata să aveţi prima experienţă de acest fel, puteţi începe cu un zbor cu balonul cu aer cald la Brasov. Veţi experimenta priveliştile uluitoare ale frumoaselor peisaje din depresiunea Târgu Secuiesc, într-o experiență de zbor ce vă va încânta simţurile. Vă veţi plimba pe aripile vantului, într-o aventură pe care nu o veţi uita niciodată.

0 Shares
You May Also Like