8 reguli pentru a purta corect ceasul de mana, de fiecare data

0 Shares
0
0
0

Ceasul se poarta pe mana stanga sau dreapta, aceasta este intrebarea. Un lucru este sigur: barbatii cu stil au nevoie de un ceas pentru barbati cu stil. Iata 10 reguli pentru un aspect elegant, de fiecare data cand porti un ceas Tissot CHEMIN DES TOURELLES. Daca acestea sunt urmate exact, barbatii vor arata perfect in orice situatie.

Unde porti ceasul?

La intrebarea: „Unde porti ceasul” este de fapt usor de raspuns, nu-i asa? Ceasul este purtat intotdeauna in stanga – asta spun specialistii mereu. Situatia este insa acum mult mai flexibila, chiar daca exista unele „reguli de conduita” mai mult sau mai putin libere.

In principiu, aceste reguli nu mai sunt obligatorii. Cu toate acestea, in functie de ocazie si de mediu, intrebarile sau cel putin o usoara uimire pot fi evitate daca se respecta aceste „traditii”.

Cat de mare poate fi ceasul?

Cu o circumferinta a incheieturii mainii de 18 cm, carcasa nu trebuie sa fie mai mare de 40 milimetri – spune o regula generala, pentru care pot exista intotdeauna exceptii.

Bratara din piele sau otel inoxidabil?

Un ceas barbatesc cu curea din piele face ceasul mult mai discret si mai putin vizibil. Cu un ceas stralucitor pe o bratara metalica, atentia celor din jur se concentreaza mai mult asupra acestuia. Avantajul bratarii din otel inoxidabil este ca se potriveste cu aproape orice tinuta.

Subevaluare sau nu a ceea ce ai la mana?

Evita stilul nou-bogat excesiv. Prea mult poate parea artificial. Cunoscatorii de ceasuri apreciaza subestimarea eleganta. Nu trebuie insa sa inteles  gresit, calitatea poate avea pretul sau, dar nu trebuie sa fii prea agresiv in legatura cu aceasta.

Unde ar trebui sa fie ceasul?

Putin deasupra incheieturii mainii. In aceasta pozitie, ceasul arata elegant si corect. Cu o imbracaminte casual, ceasul poate sta putin mai jos, de exemplu la nivel cu manecile unui pulover. De asemenea, nu trebuie sa fie prea strans, deoarece acest lucru ar putea lasa urme pe piele. Regula generala (da, din nou): un deget mic ar trebui sa se incadreze intre carcasa si brat atunci cand bratara este inchisa.

Poate fi un ceas smartwatch elegant?

De ce nu? Dispozitivele digitale sunt acum disponibile in aproape orice design. Ai grija insa: exista riscul ca purtatorul sa petreaca mai mult timp lucrand cu ceasul inteligent decat sa se concentreze asupra situatiei in cauza.

Rotund sau patrat?

Ceasurile rotunde sunt clasice si sunt la fel de la moda, asa cum sunt si cele patrate. Nu exista reguli aici si orice iti place este permis.

Cum trebuie sa te imbraci cand porti ceasul?

Daca industria este creativa, te poti indeparta putin de codul vestimentar aplicabil in general. Cu cat este mai formal mediul de lucru, cu atat ar trebui sa fie mai discret ceasul.

Ceasurile sunt o expresie a individualitatii In ciuda acestor sfaturi si reguli pentru purtarea unui ceas de mana, se aplica urmatoarele: foloseste ceasul ca o ocazie de a iesi din multime. Dar poti face o declaratie de moda cu ceasul, mai ales in lumea afacerilor cu barbati in costume.

0 Shares
You May Also Like