Despre decorarea unui interior care sa transmita fericire

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa iti decorezi casa poti cauta autocolante decorative de perete iar noi iti recomandam un sticker note muzicale.

Vom incepe cu stickerele de forma eticheta. Nu lucram cu etichete, asa ca avem tendinta sa uitam mereu de ele. In mod ironic, etichetele sunt produsul adeziv pe care il vedeti cel mai mult in viata de zi cu zi (etichete de expediere, etichete de produse, etichete de adrese si asa mai departe).

Etichetele sunt produse adezive care sunt aproape intotdeauna imprimate pe materiale care nu pot fi utilizate in exterior (in special hartie). Ele sunt tiparite, de obicei, cu masini speciale de etichetare care pot produce rulouri de etichete utilizand cateva culori specifice.

De asemenea, etichetele tind sa vina in dimensiuni predefinite, cu exceptia cazului in care sunteti gata sa investiti intr-o forma personalizata, dar acestea nu sunt stickere decorative. Am tinut sa mentionam ca sa nu se mai faca aceasta confuzie care este absolut deranjanta pentru noi toti cei din domeniu care producem stickere decorative.

Culorile din casa dvs. pot avea un impact imens asupra starii dvs. de spirit – in special culorile vopselei. Umbra peretilor  s-a  dovedit ca afecteaza emotiile: exista anumite nuante care va vor deprima, cele care va vor ajuta sa va relaxati, cele care va vor suprima apetitul si o multime de culori care se vor potrivi cu o serie de alte sentimente.

In cinstea Lunii nationale de terapie colorica, l-am intrebat pe Sue Kim, expert in culori Valspar, pentru a afla care sunt nuantele de top care promoveaza pozitivitatea.

Natura si amintirile ne declanseaza emotie si fericire, si trebuie sa gasim astfel o culoare care reflecta momentul fericirii aceasta fiind cea mai buna modalitate de a va conecta cu o culoare, spune Kim.

As recomanda sa faceti un colaj de imagini  pe o masa si sa vezi daca exista o culoare care te duce inapoi intr-un moment de fericire. Deseori presupunem ca culorile fericite vor fi in nuante mai dure, dar pentru unii dintre noi, un loc linistit, cu tonuri mai moi, ofera un moment de fericire.

Stati departe de nuante extreme si vibrante, precum si de culori amestecate, cu tonuri ciudate avertizeazaKim . Aveti nevoie de inspiratie? Iata cateva idei pentru a incepe sa decorati un interior fericit si relaxant.

Galben pentru fericire

Exista un motiv pentru care galbenul este asociat cu veselia. Acest galben are o calitate subtila, luminoasa, care seamana cu razele soarelui calde si trezeste cele cinci simturi, spune Kim. Galbenul este o sursa naturala de energie pozitiva si determina o multime de sentimente de fericire.

Sky Blue pentru reinnoire

Acest albastru deschis, aerisit este instantaneu calmant si ajuta la restaurarea ritmurilor naturale, explica Kim. Toate rapoartele vorbesc de somn si productivitate si bunastare generala, iar albastrul ofera calitati linistitoare si restaurative care pot contribui la imbunatatirea odihnei.

Acestea sunt doar doua culori in care iti poti decora interiorul si poti folosi in realitate mult mai multe fiecare semnificand cate ceva. Recomandarea noastra este sa incerci pe cat posibil sa adaugi si stickere fericite in interior.

0 Shares
You May Also Like