Cea mai buna pudra pentru volum. Ce este si de ce folosim pudra de par?

0 Shares
0
0
0

Care este cea mai buna pudra pentru volum. Ce este si de ce o folosim? Pulberile de par pentru styling sau pudrele de par au crescut in popularitate in ultimii ani, datorita capacitatii lor uimitoare de a adauga volum si grosime instantanee oriunde ai nevoie. Daca suferiti de incuietori fine si plate, acestea pot fi harul dvs. salvator in a va oferi ascensorul in plus pe care l-ai dorit.

Dar, cu aparent atat de multe tipuri diferite de pudra par din care sa alegeti, de unde stiti care este cea mai buna pudra de coafat pentru volum? Este destul de dificil sa faceti cea mai buna alegere pe cont propriu atunci cand vine vorba despre pudra par, asa ca vom discuta in urmatoarele randuri despre acest subiect, pentru ca ne dorim sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie.

CE ESTE PUDRA DE COAFAT? 

Pulberile de par pentru coafat sunt particule mici cu textura si volum pur! Atunci cand sunt aplicate direct pe radacini, acestea adauga textura si granulatie, care confera ridicare si inaltime parului fin si subtire. Unele formule sunt de asemenea, concepute pentru a acoperi pete de chelie. Care este cea mai buna pudra pentru volum? Ce este si de ce o folosim?

Unul dintre avantajele uriase ale utilizarii pudrelor de par pentru styling este faptul ca permite utilizatorului sa creeze coafuri pentru care parul lor ar fi in mod normal prea fin sau „alunecos”, inclusiv impletituri de festival, dar si diferite alte coafuri care mai de care mai interesante.

Desi exista unele cu aplicatoare de pulverizare, majoritatea pulberilor de coafat sunt sub forma de borcan (precum un agitator de sare!). Acestea va permit sa retineti o cantitate mica de produs direct la radacina. Acestea sunt de obicei foarte maruntite pentru a evita infundarea si sa para infundate in par.

Cea mai buna pudra pentru volum

CEA MAI BUNA PULBERE DE PAR PENTRU COAFARE

Ingrediente

Cu atat de multe marci diferite pe piata, exista zeci de formule, toate promitand o grosime si un volum instantaneu. Cu toate acestea, exista un ingredient care se afla deasupra restului atunci cand vine vorba de adaugarea de textura, fara a compromite sanatatea parului tau: keratina.

Pulberile de par pentru styling care sunt facute din cheratina 100% naturala vor oferi intotdeauna cel mai natural aspect parului subtire. Deoarece sunt obtinute din aceeasi proteina din care este facut parul nostru, lucreaza armonios cu parul, creand o inaltime transparenta, invizibila. Nu numai ca, dar ingredientul natural nu va provoca iritatii sau roseata, cum ar putea alte substante chimice produse de om.

Celalalt beneficiu al utilizarii unei pulberi de par cu cheratina este ca pot ascunde orice pete subtiri sau chelie. Deoarece vin intr-o gama larga de nuante, pudrele de coratina asigura o acoperire nedetectabila, precum si un volum instantaneu, cu aspect natural.

Tehnologie

Pe langa alegerea unui praf de par cu ingrediente de top, este important sa tineti cont de celelalte caracteristici pentru a va asigura ca veti obtine cea mai buna pulbere de coafura.

Exista cateva pulberi care utilizeaza energie electrostatica unica pentru a ajuta legarea produsului direct la par. Deoarece parul nostru este incarcat pozitiv, o pulbere incarcata negativ este atrasa de firele care raman puse mai mult timp decat un produs fara taxa.

Daca optati pentru un praf de keratina colorat, este important sa alegeti unul care sa se potriveasca perfect parului dvs., pentru a nu parea prea evident. Cautati o promisiune de „Color Lock Technology” care va va asigura ca colorantul nu va rula si nu va pata, in special daca sunteti prins intr-un fond de apa.

CUM SE FOLOSESTE PUDRA DE PAR PENTRU COAFARE? Cea mai buna pudra pentru volum.

Folosirea unei pudre de coafura este relativ simpla. Cel mai important lucru de retinut este mai putin este mai mult. Cel mai bine este sa incepi cu mai putin si sa iti lucrezi la volumul dorit, deoarece aplicarea unui mod prea mare poate fi dezordonata! Urmati acesti pasi simpli pentru o grosime fara probleme:

  1. Aplicati o cantitate mica pe radacinile parului uscat, concentrandu-va pe locul unde doriti o inaltime suplimentara.
  2. Daca doriti sa ascundeti pete subtiri, adaugati putin in aceste zone. Aceasta ar putea fi de-a lungul despartirii, la coroana sau chiar in jurul firului de par.
  3. Amesteca usor pulberea cu degetele, lucrand-o pana devine transparenta.
  4. Adaugati mai multe daca este necesar, dar amintiti-va, mai putin este mai mult.
  5. Stilizati dupa cum doriti si sunteti bine sa mergeti!

Cele mai bune pulberi de par pentru coafura vor dura toata ziua si se spala usor cu sampon.

0 Shares
You May Also Like