Afla tot ce trebuie sa stii inainte sa pasesti intr-un amanet

0 Shares
0
0
0

Nu este deloc usor sa te hotarasti asupra unui obiect pe care sa il amanetezi atunci cand te confrunti cu dificultati financiare. Din nefercire, insa, amanetarea unui obiect de valoare ramane singura solutie pentru oamenii aflati la nevoie, care nu au la cine sa apeleze pentru ajutor.

Inainte de a pasi totusi intr-o casa de amanet, este bine sa tinem cont de cateva lucruri, pentru a alege o firma serioasa, in care sa putem avea incredere. O casa de amanet care se respecta si isi respecta clientii inspira incredere inca de la prima vedere, prin locatia in care isi desfasoara activitatea. O scurta vizita la locatie va fi de ajutor, ocazie cu care veti cunoaste si pesonalul amanetului si veti putea vedea atat pregatirea, cat si profesionalismul cu care isi trateaza clientii.

Extrem de important, de asemenea, este sa aflati care este perioada maxima de creditare, perioada de asteptare, existand un termen de 30 de zile in care trebuie sa returnati suma imprumutata, cu posibilitate de prelungire. In cazul in care doriti sa amanetati o bijuterie, un amanetar va poate oferi informatii precum greutatea acesteia, numarul de karate, dar si despre suma pe care o veti primi, atat pe gram, cat si in total.

Este de ajutor sa aflati daca puteti sa ridicati oricand produsul amanetat, cat timp returnati suma imprumutata. Puteti avea incredere intr-o casa de amanet transparenta, care ofera informatii complete despre serviciile cu care isi intampina clientii. Inca de la inceput trebuie sa cunoasteti un pret fix pe gramajul aurului si sa stiti care este comisionul.

Vrei sa iti amanetezi alte bunuri ? Crezi ca un amanet auto este cel mai potrivit pentru tine ? In acest caz trebuie sa ti se faca o evaluare corecta a autoturismului, in functie de marca si model, de gradul de uzura, dar si de valoarea de pe piata. Totodata, trebuie sa ai garantia ca masina amanetata va fi in siguranta pe toata durata imprumutului. O casa de amanet serioasa dispune de o parcare cu paza si supraveghere video si chiar iti poate permite sa vezi masina pe camera video, pentru avea certitudinea ca este in siguranta.

Inca nu stii asupra carei case de amanet sa te hotarasti ? Iti va fi mai usor daca te vei indrepta catre una cu vechime, care exista de multi ani pe piata. O casa de amanet cu notorietate, care indeplineste conditiile legale iti ofera garantia

ca bunurile tale sunt in siguranta si ca le vei ridica in aceeasi stare in care erau inainte de a le duce la amanet.

O firma de amanet cu vechime are o experienta bogata in spate, dar si clienti care i-au testat serviciile. Daca este prezenta pe retelele de socializare, iti va fi mult mai usor sa afli mai multe informatii cu privire la seriozitatea serviciilor pe care le ofera. Oamenii lasa review-uri, indiferent daca sunt unele pozitive sau negative, iar noi putem invata din experienta lor, pentru a sti de care firma de amanet este mai bine sa ne ferim si cu care sa incheiem un contract.

0 Shares
You May Also Like