Alege relaxarea cu o cada special conceputa in acest sens

0 Shares
0
0
0

Uitati de tensiunea, stresul si oboseala de peste zi, cu baile cu hidromasaj, bunastarea este la ordinea zilei. Relaxarea muschilor, imbunatatirea circulatiei sangelui pentru picioare mai usoare sau un masaj de tonifiere, ofera-ti un moment pentru tine, pentru a te simti linistita si in forma.

Cada este complet ergonomica, nu lasa apa sa curga pe margine

O cada cu hidromasaj este exact ca tine: eleganta si rafinata. Duzele sunt la acelasi nivel, iar injectoarele de aer sunt invizibile. Discretia este asigurata pentru un astfel de tip de cada care este atat rafinat, cat si usor de intretinut. In termeni concreti, nu exista nimic care sa iasa in afara suprafetei cazii pentru un confort mai mare.

Cada de baie cu hidromasaj indeplineste orice dorinta

Cromoterapia standard va va insoti masajul pentru a intensifica beneficiile acestuia. Utilizarea luminilor colorate va va permite sa va reincarcati corpul si mintea. De asemenea, cada de baie cu hidromasaj este dotata cu o tastatura cu iluminare din spate.

Optiunile si programele sunt usor de controlat pentru o gestionare imediata si foarte simpla, in functie de dorintele voastre din acel moment! De acum incolo, cada de baie va asculta orice comanda. Toate căzile cu hidomasaj concepute pentru momente intime.

Cada cu hidromasaj, definitia unei bai relaxante

Cada cu hidromasaj, cunoscuta si sub numele de “cada cu jacuzzi”, va permite sa experimentati aceleasi senzatii ca in timpul unui tratament de balneoterapie. Echipate cu duze de masaj sau cu hidrojeturi care difuzeaza apa si aer sau ambele, beneficiile acestor bai cu bule sunt numeroase.

Hidromasajul, un moment de relaxare la domiciliu

Balneoterapia este o metoda de tonifiere si relaxare care a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri. Astazi, va puteti bucura de toate beneficiile acestei tehnici blande in baia voastra datorita bailor cu hidromasaj si a numeroaselor optiuni.

 • Relaxant: relaxarea tonusului muscular datorita caldurii din baie.
 • Destresare: relaxarea tensiunii musculare prin actiunea jeturilor care actioneaza asupra punctelor nevralgice.
 • Repaus: gravitatia acvatica elibereaza tensiunea, oferind o senzatie de lejeritate.
 • O sesiune de revitalizare
 • Stimularea: circulatia sangelui este stimulata de jeturile de masaj.
 • Eliminarea toxinelor: datorita drenajului limfatic.
 • Ameliorarea durerilor articulare si musculare: datorita caldurii din baie.
 • Diferitele sisteme de masaj in piscinele cu hidromasaj

Sistem de aer pentru o baie relaxanta

Sistemul de aer ofera masaje blande si relaxante si o senzatie de plutire si lejeritate. O suflanta propulseaza aerul in apa din cada prin intermediul unor injectoare amplasate in partea inferioara si in spatarul cazii. Puterea este reglabila. Corpul este invaluit in milioane de bule de aer. Injectoarele sunt echipate cu supape de retinere pentru a impiedica patrunderea apei in conductele de aer.

Beneficii:

 • Stimuleaza sensibilitatea pielii, aduce o senzatie de lejeritate in baie.
 • Calmeaza sistemul nervos si relaxeaza muschii.
 • Acesta permite drenajul limfatic datorita efectului de masaj de la picioare pana in partea superioara a picioarelor.

Jeturi de hidromasaj pentru o sesiune de stimulare si tonifiere

Stimulanta, deoarece stimuleaza circulatia sangelui. Tonifiere, deoarece elimina toxinele prin incurajarea actiunii glandelor sudoripare. revigorant, deoarece amelioreaza orice trauma articulara sau musculara.

0 Shares
You May Also Like