Alege un șort dublu poncho pentru industria alimentară care să-ți ofere protecție garantată

0 Shares
0
0
0

Un șorț este special conceput pentru a-ți proteja hainele de substanțele cu care te-ai putea stropi atunci când prestezi o anumită activitate. Șorțurile au fost folosite de meseriașii de odinioară pentru a-și proteja hainele dar și de multe generații atât în bucătărie pentru a proteja îmbrăcămintea de petele de alimente sau stropi de ulei, cât și de lucrătorii din diverse grupe ale industriei alimentare.

Un șorț te ajută să păstrezi igiena alimentelor

 

Alege un șorț potrivit, indiferent că lucrezi în domeniul alimentar, retail sau chiar casnic, și vei reuși să-ți protejezi hainele de substanțele cu care intri în contact, evitând petele sau alte tipuri de murdărie.

Atunci când manevrezi diverse alimente, prin purtarea unui șorț ai certitudinea că nu vei contamina alimentele atunci când le manevrezi sau gătești, germenii de pe haine neajungând peste alimente. În același timp oferi și o protecție hainelor purtate, deoarece nimeni nu-și dorește să ajungă pe haine pete de vin roșu, spre exemplu.

Purtarea unui șorț reprezintă un motiv de igienă. Lucrând într-un spațiu unde intri zilnic în contact cu diverși oameni sau lucruri aflate în afara zonei tale de lucru, purtarea unui șorț va împiedica contaminarea alimentelor manevrate cu eventualii germeni și microbi aduși din exterior.

Purtarea șorțului de către angajații unui magazin alimentar oferă o primă impresie plăcută în momentul în care clientul pășește în magazin, având un efect psihologic asupra acestora. Aspectul angajaților este important atunci când vând diverse produse.

Șorțul îți va proteja îmbrăcămintea

Dacă lucrezi în industria alimentară, un șort dublu poncho de vânzătoare pentru magazin alimentar realizat din bumbac și poliester, cu un buzunar centrat în față, dar și talie ajustabilă cu ajutorul unor legături laterale, îți va fi de mare ajutor pentru îndeplinirea sarcinilor într-un mod eficient. În interiorul buzunarului poți păstra diverse obiecte care îți sunt imperios necesare și le vei avea mereu la îndemână.

Totodată, un șorț te va proteja împotriva diverselor pete, dar și mirosuri atunci când servești clienții cu diverse produse. Spre exemplu, dacă lucrezi într-o carmangerie, mirosul de carne afumată, dar și petele de grăsime sau zeama de la carne pot ajunge direct pe hainele tale. Petele de grăsime sunt aproape imposibil de scos din țesătura hainelor, iar mirosul de carne afumată te va însoți pe tot parcursul zilei de lucru.

Inclusiv un lucrător din industria curățeniei poate purta un șorț dublu poncho pentru industria alimentară ca și uniformă de lucru. Confecționat din tercot, un material textil rezistent, este practic și confortabil, putând fi de mare ajutor pentru transportarea anumitor obiecte mici pentru curățenie: bureți, lavete, saci pentru gunoi.

Un astfel de șorț poate fi purtat inclusiv de către lucrătorii din industria beauty. În acest fel își vor proteja hainele de pătarea cu produsele folosite, pete de care nu poți scăpa niciodată, cum ar fi cele de vopsea de păr.

A purta un șorț reprezintă o problemă de siguranță, confort, eficiență dar și profesionalism. Șorțurile sunt folosite de mult timp în industria alimentară, dar și de către personalul firmelor pentru curățenie, pentru confortul, siguranța și mobilitatea oferite.

 

0 Shares
You May Also Like