All inclusive: avantaje si dezavantaje ale acestei oferte turistice

0 Shares
0
0
0

In anii 90, infrastructura din Republica Dominicana era slaba, iar turistilor nu trebuia sa le lipseasca nimic in hoteluri. Asa ca s-a nascut conceptul „ all inclusive ”, care a reusit sa ofere turistului o oferta completa , de la mancare si bautura la divertisment si animatie.

Acest lucru ar trebui, de asemenea, sa trezeasca interesul de a vizita mai mult anumite locatii si de a aduce unele revigorari in tarile respective. Aceasta idee a facut inconjurul lumii si toate hotelurile si facilitatile importante din industria turismului ofera acest concept pana in prezent.

La inceputul acestui val, aproximativ 80% dintre calatori au rezervat aceasta oferta si au fost in mare parte foarte multumiti de continutul all-inclusive . Opinia dominanta a fost ca merita rezervat all inclusive, deoarece bauturile si inghetata sunt oferite gratuit, ceea ce imbunatateste semnificativ factorul de relaxare.

Nu trebuie sa iei bani cu tine, asa ca nu exista copii care sa planga pentru ca au nevoie de bani pentru o Coca-Cola sau o prajitura. Si nu trebuie sa cauti un club bun sau un bar specific seara si, cel mai important, nu trebuie sa compari preturile. La urma urmei, cine ar vrea sa plateasca mai mult pentru bautura decat un prieten de vacanta care a gasit un alt bar?

Avand in vedere toate aceste aspecte, ideea a fost deja foarte buna si a fost foarte bine primita. Taxa suplimentara pentru all inclusive a fost, de asemenea, optima, astfel incat aceste oferte hotel Ela Quality Resort sunt de fapt cel mai bine vandute, in special pentru familiile cu copii.

Cu toate acestea, aceasta rezervare de vacanta nu merita pentru toata lumea. Daca te gandesti la ceea ce mananci si bei singur in timpul zilei si ii acorzi un pret mediu, apoi calculezi suma rezultata, poti compara acest lucru cu suprataxa pentru Ultra all inclusive. Daca mananci si bei mult in timpul meselor, atunci aceasta rezervare va merita cu siguranta.

Dar daca calatoresti singur si nu bei mult, iar micul dejun si cina iti sunt suficiente pentru ca este posibil sa fii pe drum, atunci platesti in mod clar prea mult. La urma urmei, trebuie sa te hranesti in timpul activitatilor tale si vei pierde apoi mancarea pe care ai platit-o in hotel prin rezervarea ultra all inclusive.

Asa merita

Ia un exemplu de calcul: pentru un hotel de familie, un adult plateste peste 25,00 EUR pe zi si apare acum intrebarea: folosesti bine pretul suplimentar? Acest lucru iti ofera o prezentare generala a costurilor pe care le puteti economisi. Daca ai copii care beau o multime de limonade sau mananca inghetata in timpul zilei, poti utiliza preturile locale pentru a calcula si compara costurile suplimentare reale. All inclusive ar putea fi util.

In unele tari de vacanta, totusi, consideratiile sunt si reducerea oarecum a ofertei all-inclusive. Motivul pentru aceasta este ca tot mai multi turisti isi iau mancarea si bauturile in hotel, iar facilitatile de luat masa din jur sunt rareori vizitate. Turistul ar trebui sa fie un castig pentru comunitatea in cauza si sa nu aiba efectul opus.

Si, in cele din urma, este de fapt un avantaj pentru turisti daca pot cunoaste tara si oamenii sai in loc de ultra all inclusive. Dar nu poate face asta daca nu iese din hotel. Acest aspect ar trebui, de asemenea, sa fie inclus in planul de vacanta all-inclusive.

0 Shares
You May Also Like