Aplicatii pentru studenti

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca mai multi adulti nu acorda interes smartphone-urilor, de fapt, acestea pot fi extrem de utile in momentul in care studiezi. Este adevarat ca inca nu s-a inventat o aplicatie care sa iti poata citi gandurile si sa iti transpuna ideile intr-un eseu scris rapid, insa exista mii de aplicatii care iti vor face viata de student mult mai simpla.

In acest articol iti vom prezenta cateva aplicatii preferate de studentii din intreaga lume.

  1. Evernote

Aceasta aplicatie este destinata persoanelor care iau notite in timpul cursului. Cea mai indragita functie a acesteia este sincronizarea notitelor pe toate dispozitivele, ceea ce inseamna ca poti sa tastezi pe tableta, iar apoi sa accesezi toate informatiile de la curs pe laptop atunci cand este momentul sa scrii un eseu. Odata ce ai salvat notitele, poti cauta orice cuvant care apare in text folosind optiunea Search.

Totodata, Evernote iti va permite sa faci fotografii notitelor scrise si sa le incarci in aplicatie. Presupunand ca scrierea de mana este lizibila, vei putea ulterior sa cauti cuvinte cheie, ca si in cazul notitelor digitale. De altfel, vei putea imparti notitele tale cu alti utilizatori Evernote, astfel incat toti studentii sa fie la curent cu informatiile predate la cursuri.

  1. SoundNote

Atunci cand participi la o conferinta si te lupti sa iei notite, aceasta este aplicatia la care ar trebui sa apelezi – este cu siguranta una dintre cele mai bune aplicatii pentru studenti.

In timp ce iei notite de curs, SoundNote este ocupat sa inregistreze tot ce se spune in jurul tau, sincronizand suprafata de lucru cu transcriptul inregistrarii. Odata ce ai terminat de notat tot, poti pur si simplu sa atingi un cuvant din text, iar aplicatia te va redirectiona direct la inregistrare!

Daca participi la un curs unde profesorul dicteaza rapid, cel mai probabil aceasta aplicatie iti va fi utila.

  1. Office Lens

In functie de profilul facultatii pe care ai ales-o, s-ar putea sa studiezi si diferite diagrame. Dar care este cel mai bun mod de a realiza o diagrama? Daca vei utiliza Office Lens, tot ceea ce trebuie sa faci este sa tii camera foto indreptata spre tabla si sa fotografiezi diagrama, iar aplicatia va elimina fundalul, pastrand doar forma. De altfel, in cazul in care realizezi o fotografie dintr-un unghi lateral, aplicatia va edita imaginea pentru a o indrepta. Mai multi studenti considera aceasta aplicatie perfecta pentru cursurile tinute in sali de clasa mari, datorita functiilor pe care aceasta le pune la dispozitie.

Indiferent daca ai un telefon mobil Samsung sau un alt tip de telefon, cu siguranta vei obtine cele mai bune rezultate cu aceste aplicatii pentru ca sunt perfect compatibile cu dispozitivul tau. De asemenea, aceste aplicatii sunt compatibile cu mai multe tipuri de telefoane nu doar cu Samsung si trebuie doar sa citesti inainte pentru a vedea daca dispozitivul tau se afla pe lista. Aceste aplicatii functioneaza pe cele mai noi telefoane, dar si pe cele putin mai vechi, din generatiile anterioare.

 

0 Shares
You May Also Like