Aplicatii populare pentru tonuri de apel

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile ne ofera posibilitatea de a le folosi in foarte multe scopuri, iar acest lucru se datoreaza fara doar si poate, numarului mare de aplicatii pe care le putem instala, indiferent ca discutam despre telefoane Android sau iPhone (care au sistemul de operare iOS).

Majoritatea producatorilor scot pe piata telefoane Android, asa ca puteti alege telefoane Huawei, Samsung, Sony, iar acestea sunt doar trei exemple de branduri de la care va puteti alege un telefon Android.

Cand detineti un astfel de smartphone, aveti posibilitatea de a instala tot felul de aplicatii, cum ar fi de exemplu aplicatiile populare pentru tonuri de apel, iar in continuare puteti descoperi pe scurt 4 astfel de aplicatii.

  1. Popular Ringtones

Aceasta este una dintre cele mai bine proiectate aplicatii, desi este oarecum limitata din punct de vedere al functionalitatii. Aceasta aplicatie care poate fi instalata pe telefoane Huawei sau alte telefoane Android, vine cu o interfata destul de usor de utilizat si puteti selecta dintr-o gama larga de optiuni puse la dispozitie de catre producatorii de aplicatii.

Pe langa faptul ca ofera tonuri de apel, aplicatia va permite de asemenea, sa alegeti dintre o noua selectie de imagini de fundal.

Dupa ce ati selectat tonul ales, il puteti seta ca tonul de apel implicit sau il puteti atribui unui anumit contact, precum si ca ton de alarma. Toate acestea pot fi obtinute chiar in cadrul aplicatiei, desi poate fi necesar sa furnizati permisiuni de sistem si dispozitiv pentru aplicatie.

Popular Ringtones este o aplicatie gratuita si se poate descarca din magazinul Play, si nu are achizitii in aplicatie. Cu toate acestea, clientii pot vedea cateva reclame. Aplicatia necesita telefoane cu Android 4.1 sau versiuni superioare pentru a functiona.

  1. Bird Calls, Sounds & Ringtones

Bird Calls, Sounds & Ringtones este o aplicatie care ofera  tonuri de apel de baza, ofera si sunete de pasare cu o selectie larga din care sa alegeti (peste 120), inclusiv porumbei.

Aplicatia vine si cu o colectie elaborata de imagini de fundal (da, cu pasari). Aceste sunete de pasare sunt de asemenea, o optiune excelenta pentru alarme, deoarece poate fi destul de revigorant sa te trezesti la sunetele pasarilor dimineata. Aceasta aplicatie este gratuita, acceptata reclame si poate fi descarcata din Play Store, fara achizitii in aplicatie.

  1. Z Ringtones Premium 2020

Catalogul acestei aplicatii este actualizat in mod regulat, astfel incat utilizatorii pot primi o selectie buna de tonuri de apel in orice moment. Aceasta aplicatie se concentreaza doar pe melodii, motiv pentru care nu are imagini de fundal sau alte functii suplimentare. Dar daca sunteti in cautarea unei aplicatii care va ofera doar tonuri de apel excelente, fara mult efort (si gratuit), Z Ringtones se potriveste perfect.

La fel ca majoritatea aplicatiilor din acest gen, Z Ringtones este o aplicatie gratuita, poate fi descarcata din magazinul Play, si va functiona pe dispozitivele care ruleaza Android 4.1 sau o versiune ulterioara.

  1. Best Classical Ringtones

Best Classical Ringtones nu este o aplicatie pentru toata lumea. Acesta este motivul pentru care are sens sa verificati o aplicatie care ofera o alternativa viabila sub forma de melodii clasice. Colectia include muzica din legende precum Ceaikovski, Bach, Beethoven, Mozart s.a., facand din aceasta o adevarata incantare pentru iubitorii de muzica clasica.

Aplicatia va permite sa setati aceste tonuri clasice ca tonuri de apel sau tonuri de notificare, in timp ce pot fi setate si ca ton de alarma. Aceasta este, de asemenea, o alternativa excelenta pentru cei care nu sunt multumiti de optiunea de tonuri de apel implicite oferita cu dispozitivul lor Android.

Deoarece fiecare pictograma si tip de muzica este evidentiata in aplicatie, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati indelung pe selectia dvs. si sa o selectati ca ton de apel sau ton de alarma.

Aplicatia se poate descarca gratuit, dar la fel ca in cazul celorlalte aplicatii, este insotita de reclame. Utilizatorii vor descoperi ca aceasta aplicatie este destul de limitata in comparatie cu aplicatiile despre care am discutat mai sus, dar cu siguranta merita verificata, in special pentru un nou ton de alarma.

0 Shares
You May Also Like