Asigurarea scolara: ce avantaje are si ce acoperire?

0 Shares
0
0
0

Desi initial nu este obligatorie, asigurarea scolara este foarte recomandata de scoli. Dar care sunt beneficiile reale ale asigurarii pentru copilul tau si care sunt acoperirile asteptate?

Cateva cuvinte despre asigurarea scolara

Asigurarea este un produs pe care il intalnesti de-a lungul vietii tale. Pentru copiii tai, in special, se intentioneaza sa-l insoteasca pe tot parcursul unui an scolar, „in cazul accidentelor suferite sau cauzate de copilul tau”. Deci, de la inceputul gradinitei trebuie sa te gandesti la asta. Adica intre varsta de 2 si 3 ani.

Asigurarea scolara poate fi pastrata pana la intrarea in universitate, dar exista o varsta limita care poate varia intre diferite organizatii – in general in jur de 24 de ani.

In timp ce contractarea asigurarii ramane optionala, din ce in ce mai multe scoli solicita acest lucru in plus fata de asigurarea locuintei sau acoperirea raspunderii – un produs de asigurare care acopera si copilul.

Care sunt beneficiile scontate?

Asigurarea scolara acopera in general doua parti: raspunderea civila si raspunderea individuala. Prima, care se va suprapune, acopera daunele provocate de copilul insusi. A doua asigura copilul in caz de accident.

Garantia individuala reprezinta in acest sens un avantaj serios, deoarece este probabil sa sprijine o rambursare suplimentara in cazul unei vizite la un specialist. De asemenea, retine: plata unui capital de deces sau invaliditate ca asistenta in functie de caz, cum ar fi sprijinul academic in cazul unui accident de imobilizare a copilului acasa sau la spital.

Prin urmare, trebuie remarcat faptul ca mai multe companii precum si cea de pe www.leaderteam.ro ofera asigurare pentru copii. Este necesara o comparatie pentru a determina nivelul garantiilor si viteza serviciilor.

Asigurare scolara pentru copii de la 3 la 26 de ani

Desi asigurarea scolara nu este obligatorie, ea poate fi totusi obligatorie pentru toate aspectele legate de anumite activitati optionale organizate de scoala. Aceasta include in special iesirile scolare, inclusiv intreaga pauza de pranz sau orice alta iesire dincolo de orele obisnuite de curs.

Poate fi un sejur in strainatate, o vizita la muzee sau chiar un curs de descoperire. In general, Ministerul Educatiei recomanda cu fermitate contractarea unei asigurari scolare, avand in vedere multiplicarea si diversitatea activitatilor scolare si extrascolare.

Pentru a obtine cea mai buna acoperire posibila astazi, parintii si copiii lor pot aborda serviciile de asigurare scolara online pe site-ul www.leaderteam.ro. Astfel de solutii permit astfel acoperirea tuturor activitatilor scolare si extracurriculare, simplu si eficient, si toate la un cost redus.

In doar cateva clicuri, primesti toate documentele descarcabile de care ai nevoie, inclusiv certificatul scolar care va fi solicitat de administratia scolii in contextul activitatilor extracurriculare.

Asigurarea scolara nu numai ca iti asigura copilul, dar ii  protejeaza si bugetul oferindu-ti tarife competitive cu garantii intarite. Doua formule sunt disponibile pentru abonament:

In plus, de ceva timp sunt companii care au instituit, de asemenea, o garantie pentru protejarea copiilor impotriva riscurilor pe retelele de socializare. Aceasta garantie de „hartuire cibernetica” este inclusa in asigurarea pentru copii.

0 Shares
You May Also Like