Avantajele coroanelor dentare pe suport de zirconiu

0 Shares
0
0
0

Restaurarea cat mai corecta a danturii umane a fost o adevarata provocare pentru stomatologie. Iata insa ca, odata cu trecerea timpului, medicii stomatologi au reusit sa gaseasca solutii, care mai de care mai interesante pentru a completa dantura pierduta.

Dinti ceramici, dinti zirconiu sau dinti metalici, toti au reusit sa ofere avantaje tuturor celor cu probleme dentare. Evident, odata cu trecerea timpului, cerintele sunt din ce in ce mai mari de la un dinte. Daca initial, tot ceea ce se dorea era o functionare corecta, astazi se doreste atat functionarea corecta, cat si rezistenta sau estetica.

Din fericire, stomatologia evolueaza rapid, asadar, in ultimii ani sunt din ce in ce mai populari dintii din zirconiu. Avantajele unei astfel de solutii sunt foarte mari si pot incanta orice persoana care are probleme cu dantura:

– Ofera un aspect natural. De regula, oamenii isi doresc un zambet perfect, care sa includa toti dintii si sa fie cat mai alb. Din pacate, nu toata lumea se bucura de dantura perfecta, din varii cauze, cum ar fi igiena incorecta sau pur si simplu mostenirea genetica.

Un implant cu o coroana de zirconiu poate oferi un aspect natural care sa incante orice persoana. Un dinte de zirconiu plasat langa un dinte natural este aproape imposibil de detectat. Doar medicii cu experienta isi pot da seama de diferenta, insa de multe ori, nici ei nu au aceasta capacitate.

– Sunt rezistenti. Dintii de zirconiu sunt foarte rezistenti, indiferent de gradul lor de utilizare.

Realizarea acestor dinti se face computerizat, in asa fel incat sa ofere o precizie maxima iar structura zirconiului este chiar mai rezistenta decat structura unui dinte natural.

– Sunt usor de asimilat de catre corp. In cazul dintilor din metal, corpul poate avea probleme in a-i asimila si in a-i percepe ca fiind parte integrata. In cazul dintilor de zirconiu insa, asimilarea este una rapida si extrem de eficienta.

Astfel, daca urmeaza sa iti faci un implant dentar si nu stii exact care este solutia care ti se potriveste cel mai bine in ceea ce priveste coroana dentara, zirconiul este o varianta de luat in calcul. Este adevarat ca este o varianta destul de costisitoare, insa poate tine toata viata, asadar, merita orice investitie.

0 Shares
You May Also Like