Avantajele portilor automatizate de garaj

1 Shares
0
0
1

In cazul in care v-ati saturat ca de fiecare data cand trebuie sa scoateti masina din garaj, sa trebuiasca sa actionati manual poarta acestuia pemtru a deschide si pentru a inchide garajul, atunci in mod evident este important sa luati in calcul ideea de a opta pentru automatizari porti garaj. A avea garajul automatizat inseamna sa va bucurati de multe avantaje importante. Vom prezenta cateva dintre acestea in urmatoarele randuri:

Tehnologie de ultima generatie

Portile de garaj moderne pot fi operate de pe smartphone. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru persoanele care tind sa uite sa inchida usa garajului dupa ce parasesc casa si pleaca. Niciodata nu va trebui sa intoarceti masina pentru a merge din nou sa verificati usa garajului!

Daca aveti o viata extrem de aglomerata, cu milioane de lucruri la care sa va ganditi si pe care trebuie sa le decideti, nu lasati usile de la garaj sa fie un alt lucru de adaugat pe lista. Cu o usa automata de garaj, puteti seta un cronometru care va solicita inchiderea usii dupa ce a ramas deschisa pentru o anumita perioada de timp. Acest lucru va elimina ingrijorarea sau trebuie sa verificati pentru a vedea daca usa garajului este inchisa.

Consum redus de energie

Desi deschizatoarele automate ale usilor de garaj pot fi extrem de avansate si tehnice, nu au nevoie de multa putere pentru a functiona. Acest lucru face ca acestea sa fie eficiente din punct de vedere al costurilor si sa afecteze mai putin mediul.

Daca dumneavoastra sau un membru al familiei sufera de o afectiune medicala sau pur si simplu nu aveti puterea sa deschideti sau sa inchideti o usa mare de garaj grea, un deschizator automat de usi de garaj va merita.

Inchidere automata

Inchiderea automata inseamna ca nu este necesar sa iesiti din masina pentru a deschide sau pentru a inchide, ci trebuie doar sa apasati butonul de pe telecomanda iar deschizatorul de usi al garajului se poate deschide si  inchide si el.

Acest lucru este ideal daca aveti copii, uitati de multe ori sa va inchideti usa garajului sau sa va pregatiti si sa va faceti griji ca este posibil sa nu va fi inchis garajul.

Siguranta

Nu va trebui sa va faceti griji pentru ca usa garajului se prabuseste pe ceva sau pe cineva in cale sau degetele prinse oriunde. Pentru cei cu o afectiune medicala, cum ar fi artrita, sau copiii mici, unul dintre acestea ar putea fi esential.

Securitate

Securitatea garajului este de cea mai mare importanta si, prin urmare, veti dori sa va asigurati ca deschizatorul automat de usi de garaj va ajuta sa va pastrati familia, casa si bunurile in siguranta. Cautati deschizatori cu coduri rulante, care se schimba de fiecare data cand este apasat butonul de la distanta si inseamna ca doar puteti avea acces la garaj.

O alta caracteristica pe care o puteti dori este modul Vacanta, care dezactiveaza telecomenzile. Aceasta inseamna ca usa garajului dvs. poate fi deschisa doar din interior. Hotii oportunisti nu vor putea accesa garajul sau locuinta dvs. chiar si in cazul in care incearca acest lucru cu un scaner de coduri de control de la distanta.

Comoditate

Unul dintre avantajele principale ale unui deschizator automat de usi de garaj este comoditatea. Puteti sta in masina pana cand nu sunteti (sau in afara) garajului dvs., deci nu trebuie sa iesiti din masina pentru a va deschide sau inchide garajul. Nu va trebui sa va lasati copiii sau cainele in masina sau sa iesi afara pe vreme rea doar pentru a deschide sau inchide usa garajului.

1 Shares
You May Also Like