Beauty: Cum să faci machiajul să reziste întreaga zi pe ten, indiferent de situație

0 Shares
0
0
0

Beauty: Cum să faci machiajul să reziste întreaga zi pe ten, indiferent de situație

Multe femei se machiază dimineața, când își încep activitatea, și poartă machiajul pe durata întregii zile, până seara. În funcție de mai multe aspecte, acel machiaj își va modifica felul în care arată. Este firesc ca toată lumea să-și dorească să arate impecabil pentru un număr cât mai mare de ore, iar acest articol te poate ajuta să descoperi niște trucuri utile cu ajutorul cărora să poți să prelungești durata de rezistență a machiajului tău.

Descoperă cum poți să ai un machiaj rezistent pe durata întregii zile

Folosește o bază de machiaj 

Este bine ca înainte să aplici alte produse de machiaj să folosești o bază care să pregătească tenul pentru ce urmează. Pe lângă baza pentru față, există și opțiunea de bază de pleoape, pentru a rezista mai bine fardul și tușul la ochi sau chiar o bază de gene, pentru ca mascara pe care o folosești să aibă efecte spectaculoase. În ceea ce privește mascara, o opțiune foarte bună, pe care o poți aplica peste baza de gene, dar chiar și fără, o reprezintă mascara Extra-Up Volume, pe care o găsești pe 24beauty.ro. Acest produs se remarcă prin calitate și volumul extraordinar pe care îl conferă genelor, motive pentru care nu ar trebui să lipsească din trusa ta de machiaj.

Fixează produsele cremoase cu unele sub formă de pudră 

Dacă ești fană a produselor cremoase, ar trebui să știi că nu excelează la capitolul rezistență. Cu toate acestea, nu trebuie să renunți la folosirea lor, ci să ai grijă la felul în care le aplici și ce mai folosești pe lângă. Dacă ai un blush lichid de pildă, ar fi indicat să-l fixezi și cu o variantă pudră, pentru a te asigura că rezistă pe tenul tău de dimineață până seară fără să se miște. La fel trebuie să procedezi cu orice produs cu formulă cremoasă pe care-l folosești. 

Ajustează machiajul pe parcursul zilei,  în special pe zona „T” a feței

Zona „T” a feței este reprezentată de frunte, nas și bărbie. Această parte a feței are cel mai des tendința de îngrășare. Dacă ai observat și tu că ai un astfel de ten, atunci ar trebui să încerci să-ți retușezi machiajul pe parcursul zilei, pentru a te asigura că arată impecabil până când îți închei activitatea. Dacă nu vrei să cari trusa de machiaj după tine și crezi că reaplicarea unei pudre nu e îndeajuns, atunci ai varianta utilizării hârtiilor matifiante pentru ten – sunt niște șervețele de hârtie care ajută la eliminarea excesului de sebum și sunt numai bune de avut în geantă pentru orice eventualitate.

Așadar, acestea sunt câteva dintre sfaturile pe care este bine să le ai în vedere pentru a asigura rezistența machiajului pe durata întregii zile. E important să fii atentă la produse, aplicarea lor, formula pe care o au, dar să îți iei și niște timp extra pe parcursul zilei ca să verifici machiajul și să-l ajustezi cu ajutorul unei pudre sau a altor produse care-ți sunt la îndemână. 

Sursă foto: unsplash.com

0 Shares
You May Also Like