Beneficiile utilizării unui scurgator de vase în bucătărie

0 Shares
0
0
0

Bucătăria este locul unde magia culinară se întâmplă și rețetele tale prind culoare, gust și aromă. După ce ai pregătit mâncarea și ai reușit să o așezi frumos în farfurii, pentru a arăta estetic din punct de vedere gastronomic și culinar, trebuie să speli vasele și să le așezi pe un scurgator de vase.

Speli vasele și îți dai seama că nu ai un loc special unde să le așezi pentru ca ele să se usuce înainte de le depozitezi înapoi în sertare. Ideea cea mai bună pe care o poți implementa în bucătăria ta este scurgătorul de vase.

El îți usucă vasele în timp ce tu citești o carte, bei o cafea, ieși să faci cumpărături de la supermarket sau chiar în timp ce dormi. Pe când te întorci înapoi în bucătărie, vasele tale sunt uscate și le poți depozita la loc sigur.

Scurgătorul de vase este un obiect casnic care te ajută și pentru a economisi spațiu. Bineînțeles asta depinde de modelul pe care îl achiziționezi, pentru că există scurgătoare de vase care pot să fie portabile și rabatabile speciale pentru bucătăriile mici, scurgătoare de vase care se amplasează pe blatul bucătăriei sau altele modele.

Însă, fiecare scurgator de vase are propriile beneficii pe care ți le oferă în momentul în care îl folosești.

 

Beneficiile unui scurgator de vase

Scurgătorul de vase se bucură de nenumărate beneficii pentru care acesta este îndrăgit și cumpărat, iar acestea sunt:

Beneficiile scurgătorului de vase sunt:

  • Eficacitate maximă – cu ajutorul acestui scurgător, vasele sunt așezate într-o ordine corectă pentru ca ele să se usuce cât mai repede. Pe lângă că sunt poziționate ordonat, ele economisesc spațiu din bucătărie.

În acest fel, nu vei mai pierde timp prețios din viața ta când usuci vasele și reușești să economisești spațiu în bucătărie pe care îl poți folosi în alte scopuri.

  • Economisești apă – există scurgătoare de apă care rețin apa pentru a o folosi mai târziu pentru clătirea vaselor. Iar, prin acest mod economisești apă și participi la salvarea mediului. Există și scurgătoare de apă care sunt menite să folosească o cantitate mică de apă.
  • Organizare – prin existența unor compartimente pentru tacâmuri, ustensile, vase și pahare, vei avea o bucătărie organizată. Astfel, vei putea să găsești mereu un tacâm sau o farfurie când ai nevoie de ele.
  • Simplitatea uscării – vasele care sunt poziționate în acest scurgator de vase nu sunt menite să fie șterse cu prosoape sau să le aranja pe suprafețe separate. Ele se usucă natural și nu fac dezordine sau să acumuleze umezeală.

Scurgator de vase modern și stilat | Organizează-ți bucătăria într-un mod elegant

 

Care sunt tipurile de scurgătoare de vase

Pentru a-ți alege un scurgator de vase trebuie să te interesezi în legătură cu modelul pe care îl vrei pentru bucătăria ta, iar aici sunt câteva tipuri de scurgătoare de vase:

  • Scurgătorul de vase care se instalează pe blatul bucătăriei tale – dacă vrei ca scurgătorul tău să fie amplasat pe blatul de bucătărie sau deasupra chiuvetei, acesta este perfect pentru tine. Model dispune de mai multe forme și dimensiuni din care poți alege ce este potrivit pentru bucătăria ta.
  • Scurgătoarele de vase care sunt suspendate – dacă bucătăria ta este mică și are un spațiu destul de limitat, scurgătorul suspendat de vase este potrivit pentru tine. Se montează deasupra chiuvetei sau în altă parte din bucătărie și astfel salvezi spațiu.

Bucătăria ta va fi mult mai ușor de curățat și va fi aerisită prin faptul că nu se ocupă spațiu degeaba.

  • Scurgătoare integrate de vase – acest tip de scurgator de vase este perfect dacă preferi design-ul minimalist sau dacă ai o bucătărie mică. Pentru că scurgătorul poate să fie depozitat departe de ochii lumii și astfel economisești spațiu.

Ele sunt integrate în blatul de bucătărie sau în chiuvetă pentru o eficacitate maximă și se pot folosi în orice moment. În acest fel, bucătăria ta va fi mereu organizată și nu va exista dezordine.

  • Scurgătoare pliabile de vase – dacă variantele anterioare de scurgătoare nu te-au satisfăcut sau nu ți s-au părut potrivite pentru bucătăria ta mică, există și scurgătoarele pliabile care sunt menite pentru bucătăriile cu spațiu limitat.

Ele sunt depozitate într-un sertar sau dulap, iar când ai nevoie de el îl scoți și amplasezi pe blatul de bucătărie pentru a-ți usca vasele. După ce ai terminat de uscat vasele, pliezi scurgătorul și îl depozitezi înapoi în dulap. În acest fel, salvezi spațiu în bucătăria ta.

  • Scurgătoare de vase care au compartimente – dacă vrei să ai o bucătărie organizată și unde să găsești mereu tacâmurile și vasele, scurgătorul cu compartimente multiple este potrivit pentru bucătăria ta. Te vei bucura de compartimente speciale pentru ustensile, tacâmuri, vase și pahare care să ți le organizeze în bucătărie.

Cu ajutorul acestui scurgător bucătăria ta va fi mereu curată și ordonată, iar vasele tale se vor usca fără vreo problemă, în mod natural.

Bucătăria ta are nevoie de un scurgator de vase care să-ți țină sub control ordinea în bucătărie și care să-ți usuce vasele corespunzător, iar în acest articol ai găsit beneficiile unui scurgător și modele care sunt pe piață.

Dacă ești în căutarea unui astfel de accesoriu pentru bucătăria ta, PlanM.ro este magazinul online care-ți pune la dispoziție o gamă variate de scurgătoare care pot transforma spălatul vaselor într-o activitate plăcută. Bucătăria este spațiul în care petreci o bună parte din timpul liber, de aceea trebuie să fie la cele mai înalte standarde pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie după muncă!

0 Shares
You May Also Like