Bormasina fara fir Hitachi Lithium Ion – Seria DGL

0 Shares
0
0
0

Cei de la Hitachi Power Tools au lansat noul model de 18V, Lithium Ion, seria DGL cu driver de forare, cu numele de cod DS18DGL.

Semnatura Hitachi, prin modelul cu design foarte ergonomic in ceea ce priveste device-ul in sine, dar si noile specificatii ale bateriei imbunatatite, fac aceasta bormasina portabila una extrem de balansata si de confortabila, ce poate fi folosita fara probleme, timp indelungat.

Acest device este de asemenea acoperit si de garantia binecunoscuta a celor de la Htachi, Lifetime Hitachi Lithium Ion Tool, precum si o garantie de 2 ani pentru bateria acestuia, bormasina parand a fi cu siguranta, una ce va fi rapid adoptata ca si favorita, de foarte multi utilizatori la nivel global. Pentru bormasini profesionale, acceseaza oricand Zyg.ro!

Bormasina DS18DGL este pusa in miscare de un acumulator foarte puternic de tip Lithium Ion, de tip slide, asigurand putere ridicata, dar avand in acelasi timp o greutate ceva mai mica decat modelele de acumulatori anterioare.

Acest tip de acumulator prezinta o durata de viata excelenta: de 3 ori mai mult decat viata unui acumulator standard, de tip Ni-Cd. Cei de la Hitachi au optimizat design-ul general, multumita acestui tip de acumulator de tip slide, ce elimina camera verticala pentru baterie, lasand astfel mai mult spatiu si aducand un confort sporit in utilizare.

Aceasta permite imbunatatirea drastica a grip-ului (manerului) si a felului cum este tinuta in mana bormasina, atunci cand este utilizata. Ergonomia este sporita si mana nu se “simte” obosita, nici chiar dupa reprize sustinute de lucru, iar controlul este mult mai precis.

“Feeling-ul” acestei bormasini este unul modern si reflecta atentia sporita pe care Hitachi a acordat-o celor mai mici detalii, asa cum ar fi balansul, grip-ul si punctele de presiune, facand acest device foarte usor de folosit, chiar si de catre un novice.

Driver-ul DS18DGL asigura 400 inch/per lbs. putere de torsiune, in reprizele de lucru sustinute. Exista 22 de setari pentru putere si un mod de drill pentru precizie si control excelente. Aditional, cele 2 trepte de viteza disponibile, permit utilizatorului sa foloseasca bormasina intr-o paleta mai larga de aplicatii, unele dintre acestea necesitand o viteza mai mare sau mai scazuta, dupa caz.

Mandrina de ½ inch fara cheie, este ideala pentru o inlocuire rapida si simpla a capului de penetrare.

De asemenea, exista un led ce lumineaza in directia “sus” pornind de la baza device-ului, pentru a asigura o iluminare mai buna a varfului si pentru evitarea umbrelor ce pot bloca vizualizarea perfecta a bormasinii si a directiei acesteia in mediul de lucru.

DS18DGL reduce drastic senzatia de oboseala a mainii, cu care se confrunta adeseori multi utilizatori, atunci cand folosesc o bormasina de mana, grea si incomoda. Acesta nu este cazul lui DS18DGL si cred ca industria din domeniu va incerca sa “fure” de la Hitachi, design-ul este unul excelent dupa parerea noastra.

Incarcatorul de acumulator cu care vine aceasta bormasina (UC18YKSL) va incarca la 18 volti acumulatorul lithium-ion de tip slide, in maximum 35 de minute sau chiar mai putin. Nu ezitati, cumparati-o cat mai repede si nu veti fi dezamagiti!

0 Shares
You May Also Like