Cand este utila o masa extensibila?

0 Shares
0
0
0

Mesele extensibile sunt o modalitate foarte buna de a maximiza spatiul de bucatarie si spatiul de luat masa pe care il aveti la dispozitie. Puteti extinde masa dvs. in cazul unor petreceri pe care le gazduiti atunci cand aveti nevoie de mai mult spatiu si o puteti minimiza atunci cand doriti sa creati mai mult spatiu in bucatarie.

Beneficiile meselor extensibile de servire a mesei

O masa de masa extensibila este exact ceea ce pare. Exista extensii pe care le introduceti pentru a face masa mai mare pentru petreceri mai mari si ocazii speciale.

Un lucru pe care trebuie sa-l tineti minte atunci cand cumparati o masa de masa extensibila, este acela ca ar trebui sa obtineti o masa suficient de pentru a se potrivi familiei fara extensii. Dupa aceea puteti utiliza extensiile atunci cand gazduiti oaspeti sau aveti nevoie doar de putin mai mult spatiu pe masa.

Pentru a instala cele mai multe extensii de masa, tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti capacul mesei de la fiecare capat, sa puneti extensia sau extensiile in orificiu. Fiecare extensie este fixata si numerotata pentru a asigura cea mai buna potrivire posibila.

Acest stil de masa a fost si este in continuare folosit de foarte mult timp. Simplitatea designului si usurinta utilizarii fac din acest tip de masa, o achizitie minunata. In general insa, mesele care devin din ce in ce mai pretioase sunt create din lemn de esenta tare solida. Cand sunt fabricate din lemnul drept, ele pot suporta, de asemenea, testul timpului si devin o noua comoara a familiei.

Masa extensibila este functionala si solida

Unul dintre motivele pentru care oamenii cumpara mese extensibile este acela ca ofera o versatilitate minunata in aranjamentele de camera. Puteti maximiza spatiul disponibil in camera atunci cand este inchis pentru mese de zi si apoi se extinde pentru mese de vacanta, petreceri si sarbatori.

Exista multe optiuni excelente daca aveti frecvent petreceri sau intalniri cu prietenii si familia sau chiar gazduiti nopti regulate de jocuri de familie. Nu va trebui sa limitati numarul de persoane din cauza dimensiunii mesei.

De cela mai multe ori, aceste mese sunt proiectate sa dureze ani, daca nu generatii viitoare. Designurile sunt pastrate simple, concentrandu-se pe crearea unei constructii puternice si solide. Fiecare masa extensibila este echipata cu diapozitive din lemn masiv. Acest lucru permite, de asemenea, ani de deschidere si inchidere a mesei pentru a instala si elimina extensiile.

In plus, pe langa faptul ca sunt functionale si solide, aceste mese extensibile pot veni la pachet cu scaune pliabile. Puteti sa va indreptati atentia cu incredere spre un set alcatuit din masa extensibila si scaune pliabile pentru bucatarie sau living.

O mare varietate de modele

Cu o varietate larga de stiluri si modele de mese extensibile, puteti obtine o masa care se potriveste cu decorul dvs. existent sau va duce intr-o directie cu totul noua.

Alegerea stilului meselor de masa extensibila poate fi dificila avand in vedere toate optiunile pe care trebuie sa le alegeti, dar dupa ce ati ales, personalizarea va va face fericiti cu achizitia dvs.

Aveti posibilitatea de a alege o masa care se potriveste stilului restului locuintei dumneavoastra si va ofera o schema de proiectare coerenta. Dupa alegerea unui stil, puteti selecta baza sau dimensiunea initiala a mesei, latimea si numarul de extensii pe care il doriti.

Stilul se potriveste cu toate interioarele diferite

Mesele extensibile vin in mai multe dimensiuni si forme diferite pentru a se potrivi unor spatii diferite. Daca aveti un spatiu mic, exista o multime de mese care ar functiona bine.

Daca spatiul dvs. este mai mare, aveti mai mult spatiu de jucat cu dimensiunea si forma mesei de masa extensibile pe care o achizitionati. Puteti potrivi orice forma intr-o camera mare, dar, de cele mai multe ori, nu se pot potrivi decat mesele circulare in incaperi mici.

Modul in care proiectati masa dvs. poate fi adaptat modului in care ati proiectat interiorul dvs. din restul casei. Aveti libertatea de a crea acest lucru, oricum doriti.

Asadar, acestea fiind spuse, o masa extensibila este ideala pentru locuinta dvs. din mai multe motive, asa ca puteti cauta o oferta de mese si scaune extensibile la cel mai bun pret, pentru a va alege o asemenea masa. In plus, puteti opta si pentru scaune extensibile, care la fel ca si masa pliabila, va ofera posibilitatea de a maximiza si de a micsora spatiul ori de cate ori aveti nevoie.

0 Shares
You May Also Like