Caracteristici care fac o cladire de apartamente grozava

0 Shares
0
0
0

Probabil ati auzit oameni spunand ca ar trebui sa inchiriati sau sa cumparati proprietati speciale. Dar ce face un „o cladire buna de apartamente” in primul rand? Ce anume cauti intr-un bloc de apartamente? Acestea sunt intrebari cu mai multe raspunsuri, dar vom descompune factorii pentru a va ajuta sa intelegeti cum sa gasiti, sa alegeti si sa locuiti intr-un „cladire de apartamente buna”.

 1. Locatia

Locatia apartamentului tau este extrem de importanta.

Trebuie sa alegeti o locatie dupa inregistrare si apoi sa acordati prioritate nevoilor dvs. personale si stilului de viata (de exemplu, serviciul sau scoala). Un bloc bun de apartamente ar trebui sa fie, de asemenea, intr-o zona cu rata scazuta a criminalitatii. Luati in considerare aceste intrebari – Vrei sa fii aproape de locul tau de munca sau sa ai acces usor la magazinele cu amanuntul si alimentare?

Trebuie sa locuiti in apropierea mijloacelor de transport in comun? Vrei sa fii intr-o zona cu o rata scazuta a criminalitatii? Nicio zona sau cladire de apartamente nu este fara infractiuni, dar criminalitatea poate fi masurata si puteti cauta ratele criminalitatii din punct de vedere istoric, in functie de cartier.  Este ideal sa alegeti apartamente de lux.

 1. Calitatea constructiei

Cladirea de apartamente ar trebui sa fie bine construita – nu trebuie sa fii arhitect pentru a descoperi elementele de baza ale unei cladiri bine construite. Exteriorul trebuie sa fie atragator vizual pentru ochi. Puteti sa va uitati singur la asta cand vizitati cladirea. Cladirea ar trebui sa prezinte masuri specifice de control al sunetului, cum ar fi podele si tavane din beton, pentru a ajuta la controlul zgomotului. Verificati recenziile pentru plangeri de zgomot.

Apartamente mari – Apartamentul nu trebuie sa fie cel mai mare din bloc, dar ar trebui sa fie suficient de mare pentru a se potrivi tuturor nevoilor dvs. Caracteristici bune de siguranta, cum ar fi iluminarea stralucitoare pe timp de noapte si intrarile comune blocate in siguranta cu o cheie sau acces cu telecomanda, sunt lucruri de dorit. De asemenea, exteriorul trebuie sa fie curat si fara obiecte exterioare precum contoare electrice suspendate, stalpi electrici, apometre.

 1. Intretinerea

Un bloc bun de apartamente trebuie sa fie bine intretinut. De exemplu:

 • Zona generala este ingrijita si curata?
 • Vedeti gunoi in jur?
 • Este peisagistul un profesionist?
 • Observati daunatori sau rozatoare in jur?
 • Vedeti ferestre atarnand sau stalpi de lumina strambi?
 • Exteriorul este murdar?
 • Vedeti gunoi pe holuri?
 • Holurile sunt curate sau sunt obiecte pe hol si gunoi afara?
 • Cum se pastreaza zona de gunoi?

In cazul ansamblurilor de apartamente care permit ca diverse obiecte, cum ar fi scaunele si canapelele sa fie tinute langa cosul de gunoi pentru perioade lungi de timp, este in general, un semn de intretinere slaba. Parcarea este bine asfaltata? Daca sunteti atenti la toate aceste detalii, ar trebui sa va dati seama foarte rapid despre starea cladirii, doar aruncand cateva priviri la exterior, in timp ce intrati in cladire.

 1. Spatii interioare curate si adecvate

Spatiile interioare ale blocului ar trebui sa fie la fel de importante ca si exterioarele. Luati in considerare acest lucru:

 • Coridoarele care duc la apartamente sunt bine luminate si curate?
 • Observati urme de vopsea decojita, graffiti, etc., care compromit estetica?
 • Este apartamentul curat si ordonat?
 • Apartamentul are suficienta lumina naturala si ventilatie?
 • Este bine utilizat layout-ul?
0 Shares
You May Also Like