Care sunt avantajele unui teu cupru 28 mm si a cuprului in general?

0 Shares
0
0
0

Cuprul este probabil materialul cel mai placut de catre specialistii din domeniul instalatiilor, deoarece acesta prezinta cateva avantaje substantiale, pe care nu ai cum sa le treci cu vederea, atunci cand esti profesionist. Acest lucru te va face sa recomanzi de fiecare data instalatiile din cupru, sau accesoriile aferenti, cum ar fi un teu cupru 28 mm, 22, sau de orice al diametru.

De ce este atat de important cuprul?

Cuprul este materialul perfect pentru instalatii, deoarece prin rezistenta sa, a castigat mult teren de-a lungul timpului. Daca atunci cand vorbim despre alte materiale, putem discuta si despre fenomenul de oboseala a materialului si implicit de cedarea acestuia, in cazul cuprului aceasta problema este inexistenta.

Acest lucru se intampla atat in cazul instalatiilor, cat si in cazul imbinarilor, acolo unde un teu cupru 28 spre exemplu ar trebui sa faca trecerea intre doua tevi. Tevile din cupru sunt perfect etanse, iar imbinarile au rolul de a mentine aceasta etanseitate pentru cat mai mult timp, fara a fi nevoie sa intervenim prin alte metode, cum ar fi punctele de sudura.

Un alt avantaj al tevilor din cupru in constituie faptul ca temperatura nu influenteaza punerea in opera a lucrarii. Cuprul lucreaza in mod independent de temperatura exterioara, este un material care nu isi modifica forma atunci cand este pus in opera, iar aceasta il face extrem de stabil. Acelasi lucru este valabil si in cazul piselor de conectare si imbinare, precum un teu cupru 28, piesele putand fi folosite fara nicio grija indiferent de temperatura.teu cupru 28 mm

Daca mergem mai departe cu avantajele, vom costata faptul ca vorbind despre un material natural, precum cupru, acesta nu va favoriza aparitia bacteriilor, drept pentru care putem vorbi si despre avantajul igienei. In cazul altor tipuri de material suprafetele sunt mai greu de curatat si de dezinfectat, insa in cazul instalatiilor din cupru putem vorbi despre siguranta si din acest punct de vedere, fara preaa multe investitii in acest sens.

Un alt avantaj il constituie si aspectul estetic. Daca ne mentinem la exemplul nostru, cu acel teu cupru 28 mm sau cu instalatiile din cupru, vom constata ca acestea sunt mai bine cotate din punct de vedere estetic, decat orice alt material. Indiferent de ce zona a locuintei discutam, instalatiile si piesele de acest tip vor arata cu mult mai bine decat celelalte materiale si ne vor oferi posibilitatea ingrijirii si curatarii rapide.

Da, dar pretul? Pentru unele persoane instalatiile si accesoriile din cupru par a fi mai scumpe decat alte materiale. De acord, insa in definitiv, privind lista avantajelor pe care le ofera acest material, am putea spune ca vorbim fara doar si poate de o investitie cat se poate de buna, si ca acest inconvenient paleste in fata multitudinii de beneficii.

Fireste, aceasta este doar parere noastra, insa specialistii in domeniu, precum cei de la www.shop-einstal.ro par sa aiba cam aceeasi parere. Nu ne credeti? Atunci poate ca nu ar strica sa ii intrebati pe cei care au o parere cu adevarat avizata!

0 Shares
You May Also Like