Care sunt cartile potrivite pentru Halloween?

0 Shares
0
0
0

In perioada Halloweenului, multe persoane doresc sa petreaca timp acasa, departe de agitata de la petreceri, fapt pentru care acestea lectureaza titlurile potrivite pentru o astfel de perioada. Cu toate acestea, este important de stiut faptul ca anumite titluri si genuri au fost concepute special pentru Halloween, iar tu trebuie sa le incerci.

Totusi, in cazul in care nu stii in ce carti sa investesti, in acest articol iti vom prezenta o lista cu tipuri de carti, care te vor tine in suspans toata noaptea de Halloween. Printre aceste tipuri se numara de cele mai multe ori si:

  1. Cartile despre crime

In cazul in care esti pasionat de povestile sinistre politiste, atunci Five Nights at Freddy’s: The Silver Eyes 1 nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca personala. Aceasta carte prezinta o lume complet noua, precum si personaje atipice, care actioneaza in asa masura incat sa faca rau. Mai mult, cititorul va putea experimenta o noua realitate unde toate personajele se tem de un posibil criminal.

Asadar, aceasta este o carte perfecta, in special pentru cititorii care adora horror-ul, thrillerele sau romanele politiste. Cartea este potrivita pentru toate aceste grupe de cititori, fiind recomandata inclusiv persoanelor care adora cartile care prezinta povesti pline de suspans.

Intreaga carte este prezentata intr-un mod interesant, care se diferentiaza de povestile clasice cu crime. Povestea este scrisa destul de simplist, iar cititorul va putea sa inteleaga foarte rapid toate detaliile prezentate in carte si sa urmareasca foarte usor intregul fir narativ. De cele mai multe ori, acesta nici nu va stii cand a parcurs intreaga carte, deoarece modul de exprimare este unul atractiv.

Asadar, o astfel de carte nu ar trebui sa lipseasca de pe rafturile tale, in special in perioada vacantei de Halloween.

  1. Thrillerele

Intotdeauna thrillerele sunt preferate in special de iubitorii de supranatural si de mister. Astfel de carti prezinta povesti interesante care se diferentiaza rapid de alte tipuri de carti care se regasesc pe piata, prin suspans. Cititorii nu vor mai dori sa paraseasca lumea prezentata si intotdeauna vor dori sa dezlege misterele impreuna cu personajele principale.

Asadar, cititorul va putea sa participe in mod activ la intreaga actiune si chiar va putea sa afle rapid ce se intampla in spatele fenomenelor supranaturale care au loc in diferite orase. Cititorul nu se va plictisi, iar vacanta de Halloween va putea fi petrecuta in cel mai interesant mod.

  1. Povestile fantasy

In cazul in care esti pasionat de povestile din folclor sau chiar de basmele moderne, atunci povestile fantasy sunt cele mai potrivite pentru tine. Pe piata exista numeroase titluri care prezinta diferite povesti inspirate din culturile numeroaselor tari, precum cea scandinava, cea engleza sau chiar ruseasca.

Numarul de carti cu subiecte fantasy este mult mai mare decat ai crede, fapt pentru care vei avea intotdeauna de unde alege, pentru a te putea relaxa cu adevarat pe intreaga perioada a vacantei de Halloween.

De altfel, povestile fantasy sunt potrivite inclusiv pentru copiii, iar tu le vei putea lectura inclusiv pentru cei mici.

0 Shares
You May Also Like