Care sunt cele mai atractive locuri de munca din Nepal?

0 Shares
0
0
0

Cu totii cunoastem faptul ca in clipa de fata, exista mai multe milioane de cetateni romani plecati la munca in strainatate. Unii dintre acestia s-au stabilit definitiv printre straini, si nu mai au nici o intentie de a se intoarce in Romania.

Foarte multi, de fapt majoritatea romanilor plecati departe de tara, se afla in diferite tari din Europa, insa exista si romani care au plecat la munca in Asia de exemplu.

Chiar in aceasta perioada, exista agentii care plaseaza forta de munca in diferite tari din Asia, si care cauta muncitori strainatate Nepal, pentru diferite joburi. Ei bine, pentru ca in Nepal se gasesc joburi atractive, in urmatoarele randuri vom vedea care sunt cele mai atractive locuri de munca din Nepal.

Arhitect

Locul de munca al unui arhitect este unul dintre cele mai bune locuri de munca in Nepal. Avand o diploma de licenta in inginerie considerata o cerinta necesara, o experienta de 1 an este suficienta pentru a obtine o astfel de postura care acorda aproximativ 50000 de rupii lunar

Supply Chain Manager

Managerii de lanturi de aprovizionare pot castiga, de asemenea, pana la 43000-45000 rupii lunar. Experienta de 10 ani si cunostintele si educatia anterioara privind achizitionarea si inventarul sunt considerate abilitati necesare pentru obtinerea postului.

Director

Directorul unei organizatii este platit lunar la fel de mult ca 50000 de rupii. Competentele executive si manageriale si educatia sunt obligatorii pentru ocuparea postului. Experienta de aproximativ 6 ani este considerata necesara pentru ocuparea postului in cadrul unei companii din aceasta tara.

Medic-generalist

Medicii castiga pana lunar 85000 de rupii. Pentru aceste locuri de munca insa, sunt obligatorii cel putin doi ani de experienta si o diploma de medic.

Manager regional de vanzari

Managerii regionali de vanzari castiga un salariu de aproximativ 66000-67000 rupii lunar. Cerinta educationala trebuie sa fie strans legata de locul de munca, iar experienta de aproximativ 3 ani este obligatorie pentru obtinerea acestei functii.

Manager general

Un alt loc de munca cu cea mai buna rata de plata in Nepal este acela de director general. Managerii generali castiga in medie aproximativ 60000 de rupii lunar. Nivelul educational si de experienta in executiv si management este necesar pentru pozitia de angajare. Experienta de aproximativ 5 ani este obligatorie pentru postul de lucru.

Asistent al CEO-ului

Acest loc de munca creeaza oportunitati de a castiga aproximativ 100000 de rupii pe luna. O experienta de 2 ani este suficienta pentru aceasta functie.

Manager de proiect

Manager de proiect a aparut ca un alt loc de munca cu cele mai bune plati in Nepal, cu un salariu de aproximativ 50000 rupii in medie. Nivelul educational si de experienta in domeniul este obligatorie, impreuna cu experienta si educarea competentelor executive si manageriale. Experienta de aproximativ 5 ani este obligatorie pentru a obtine postul de manager de proiect.

Expert contabil

Un expert contabil castiga pana lunar 50000 de rupii. Nivelul educational ar trebui sa corespunda exact descrierii postului si experienta anterioara in domeniul contabilitatii si finantelor pentru aproximativ 5-10 ani este considerata a fi necesara pentru aceasta functie.

Inginer

Unul dintre cele mai bune locuri de munca in Nepal este cel al unui inginer. Un inginer de informatie si tehnologie poate castiga cate 50000 de rupii lunar dupa ce a concurat pentru o diploma de licenta si a obtinut o experienta de 1 an in domeniu.

Director financiar

Managerii financiari castiga aproximativ 117000 rupii pe o baza medie pe luna. Aceasta necesita nivelul educational de contabilitate si finante si o diploma de master in sectorul financiar al studiilor. Managerul financiar necesita de obicei experienta de 10-15 ani.

Dezvoltatorul VB.Net

Acesta este un alt loc de munca care acorda aproximativ 110000 de rupii pe luna. Calificarea necesara in invatamant poate fi un certificat de absolvire sau o diploma, dar o experienta de 5 ani este necesara pentru un asemenea job.

Asadar, acestea sunt dupa cum se poate vedea cateva pozitii interesante, pe care le pot ocupa cei care isi doresc sa munceasca in Nepal. Raportat la nivelul de trai din aceasta tara, salariile sunt uriase, insa precizam faptul ca dupa cum se poate vedea, este necesara o experienta importanta pentru fiecare astfel de loc de munca.

0 Shares
You May Also Like