Care sunt principalele categorii de brazi de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Mai mult ca sigur, unul dintre cele mai importante motive pentru care abia asteptam in fiecare an Craciunul, este acela ca inainte de aceasta sarbatoare cu doua – trei zile, vom impodobi bradul.

Ei bine, pana la impodobirea bradului insa, este cale lunga, pentru ca acesta va trebui sa fie cumparat, iar achizitionarea unui brad de Craciun cu siguranta este o provocare destul de dificila pentru mai toata lumea.

In primul rand, atunci cand vrei sa cumperi un brad de Craciun, trebuie sa stii faptul ca acestia se impart in doua categorii, si anume: brazi naturali si brazi artificiali.

Daca dorinta ta este aceea de a cumpara un brad natural si de a pastra traditia care spune ca de Craciun, in casele oamenilor trebuie sa se simta miros de brad, atunci cea mai ieftina varianta pe care o poti avea la dispozitie, este aceea de a te orienta spre un molid, care cu siguranta are un miros puternic de rasina, insa care din pacate isi scutura acele foarte repede.

In aceste conditii, mai ales daca suma de bani pe care iti permiti sa o cheltuiesti pentru achizitionarea bradului de Craciun este una destul de mare, atunci ar cam trebui sa iti indrepti atentia spre un brad natural argintiu.

Vei putea sa gasesti brazi din specia Nordmann, sau brazi argintii din specia Nobillis sau brazi din specia Pungens, care in mod evident vor avea o coroana bogata, si care vor fi mult mai rezistenti decat molidul, asa ca vor putea fi pastrati fara probleme pana dupa revelion.

Ei bine, in cazul in care ai de gand sa te orientezi spre cea de a doua categorie de brazi de Craciun, si anume spre brazi artificiali, atunci trebuie sa stii ca optiunile pot sa fie mult mai multe.

In primul rand, poti sa iti indrepti atentia spre brazi artificiali ieftini, asta in conditiile in care nu te incanta prea mult ideea de a cheltui prea multi bani pentru achizitionarea bradului de Craciun.

Vei putea sa te orientezi chiar si spre brazi artificiali ninsi, asta in conditiile in care iti plac acesti brazi, sau daca iti place sa vezi un brad natural afara, ca este acoperit de zapada, iar peste un astfel de brad, care are si nuante de alb, cu siguranta altfel vor reflecta beculetele instalatiei.

In conditiile in care iti doresti ca bradul de Craciun sa fie piesa de rezistenta din locuinta ta in perioada sarbatorilor de iarna, atunci in mod evident poti sa iti indrepti atentia spre un brad fibra optica, care cu siguranta va atrage toate privirile persoanelor care te vor colinda.

Cea mai scumpa solutie insa, in conditiile in care ai de gand sa iti cumperi un brad artificial, consta in alegerea unui model de brad artificial de lux, asa ca daca bugetul iti permite, iti poti cumpara si un astfel de brad.

Asadar, dupa cum se poate observa, brazii de Craciun se impart in doua mari categorii, insa din aceste doua mari categorii de brazi, in functie de buget si de preferinte, iti poti alege un brad conform nevoilor tale.

0 Shares
You May Also Like