Cat dureaza o capsula airsoft Co2?

0 Shares
0
0
0

Detii un pistol airsoft care se bazeaza pe un sistem Co2? Aceste replici ale pistolului sunt la mare cautare in randul jucatorilor de airsoft care cauta o replica la indemana si extrem de realista. Cu toate acestea, ramane o intrebare mare: cat dureaza aceste capsule Co2?

Ce este o capsula Airsoft Co2?

Replicile Airsoft bazate pe un sistem de capsule Co2 sunt foarte populare printre jucatori pentru realismul, caracterul practic si costul lor. Bilele prezente in magazie sunt proiectate in timpul arderii datorita depresurizarii gazului. Retine ca o singura capsula este suficienta pentru a trage o suta de bile. Aceste replici trebuie sa fie diferentiate de un sistem electric sau de gaz.

Care este durata lor de viata?

Marele avantaj al capsulelor Co2 este ca nu au o data de expirare. Printre altele, acestea nu expira daca le depozitezi in conditii bune, si anume intr-un loc uscat la temperatura camerei. Prin urmare, se recomanda sa eviti depozitarea prelungita intr-o pivnita sau in alt loc potential umed, deoarece aluminiul care formeaza capsula s-ar putea oxida.

Care sunt diferitele tipuri de capsule?

Pe piata, este posibil sa gasesti capsule Co2 potrivite pentru diferite replici. De cele mai multe ori, replicile airsoft la fel ca pistoalele Airguns sau de aparare vor folosi capsule de 12 grame. Cu toate acestea, unele pusti cu pelete care dezvolta mai multa putere necesita utilizarea capsulelor de 88 de grame.

Cum sa iti intretii replica si incarcatorul?

Cand iti gauresti capsula, o presiune de 60-65 bari comprima garniturile. Acestea se pot sparge daca nu tragi cu replica ta. Acesta este motivul pentru care se recomanda intotdeauna sa golesti si sa scoti capsula de CO2 la sfarsitul fiecarei utilizari. Transportul si depozitarea trebuie facute fara capsula in magazie sau replica, pentru a elibera presiunea asupra garniturilor si a evita scurgerile pe termen lung.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de replici de CO2?

Replicile de tip pistol sunt cele mai frecvente pe piata. Astfel, replicile GBB (Gas Blow Back) sunt echipate cu o culata mobila (sau blowback), care ii intareste realismul.

De ce sa preferi o capsula Co2 decat o replica cu gaz sau electrica?

O replica bazata pe un sistem airsoft Co2 are multe avantaje, in comparatie cu replicile cu gaz sau electrice: Co2 este mai putin precaut iarna, comparativ cu o replica care functioneaza pe gaz.

Fireste, gazul se contracta si isi pierde autonomia in zilele cele mai reci. Prin urmare, este putin utilizat in timpul iernii, dar trebuie remarcat faptul ca anumiti producatori de gaze au dezvoltat gaze de iarna care permit reducerea acestui dezavantaj. Cu toate acestea, caldura nu are un impact special, replicile de gaz sunt, prin urmare, la fel de utilizabile ca replicile care ruleaza pe Co2 vara.

Autonomia este foarte diferita decat in ​​cazul unei replici de gaz

Intr-adevar, un pistol airsoft care foloseste capsule Co2 poate trage de la 30 la 250 de bile fara a fi nevoie sa inlocuiesti capsula. O replica de gaz trage mai putine bile si trebuie reincarcata mai des.

0 Shares
You May Also Like