Cateva aplicatii ciudate pentru telefonul mobil

0 Shares
0
0
0

 FRUITZ: PENTRU A EVITA SEMINTELE

Mai jucaus, Fruitz este in mod special la moda in 2021. Va permite sa alegeti dintre 3 fructe, fiecare dintre ele reprezentand un tip de relatie: cireasa pentru relatii lungi, pepene verde pentru o relatie fara sentimente, strugurele: pentru un suc, o intanlire sau o noapte fara obligatii. Nu uita sa iti protejezi telefonul cu o husa Oppo.

AMAZON APPSTORE

Lansat in 2011, Amazon Appstore este prima dintre alternativele la Google Play Store. Acest magazin este instalat implicit pe dispozitivele Amazon Fire, dar este disponibil si pentru orice dispozitiv Android.

La fel ca Google, gigantul returneaza dezvoltatorilor 70% din veniturile generate de platile din magazinul sau si, prin urmare, pastreaza 30%. Utilizarea acestui magazin necesita un cont Amazon, in special pentru a gestiona sincronizarea aplicatiilor achizitionate.

Retineti ca Amazon ofera propria sa moneda virtuala, Amazon Coins, care poate fi utilizata pentru achizitii in aplicatii si jocuri, adesea cu reduceri atractive.

Abordarea acestui magazin este in esenta aceeasi cu Google si asta este in cele din urma ceea ce ar putea da vina pe Amazon Appstore. Este cu siguranta cea mai bine furnizata alternativa in aplicatii si, fara indoiala, cea mai populara alternativa, dar la fel ca Google, este un magazin clasic care colecteaza comision de 30% si apartine unui gigant tehnologic, pe care stim sa-l iubim la fel de mult ca Google , pentru a prelua informatii despre clientii nostri.

F-DROID: MAGAZINUL PENTRU APLICATII GRATUITE SI SURSE DESCHISE

F-Droid este un alt catalog destul de popular de aplicatii, desi putin cunoscut publicului larg. Acest proiect gazduieste exclusiv aplicatii gratuite si open source. Filozofia sa este, de asemenea, similara cu cea a depozitelor sub Linux, cu gestionarea depozitelor ca surse de origine a aplicatiilor.

Aceasta inseamna ca este posibil sa adaugati surse de aplicatii care sunt diferite de F-Droid si, prin urmare, nu vor respecta aceleasi reguli. F-Droid face posibil, de asemenea, schimbul de aplicatii cu oamenii din jur fara a trece printr-o conexiune la Internet, care poate fi utila mai ales in strainatate.

Oferind doar aplicatii gratuite si open source in depozitul sau oficial, F-Droid nu are evident cel mai mare catalog posibil. Pe de alta parte, exista unele aplicatii interzise de Google in Magazinul sau Play, cum ar fi NewPipe.

HUMBLE BUNDLE: MAGAZINUL DE JOCURI CARITABILE

Humble Bundle este o platforma de distributie a jocurilor video numita dupa ce jocurile sunt vandute ca pachete temporare, iar jucatorii pot redistribui o parte din bani catre caritate. Peste 130 de milioane de dolari au fost redistribuite de la crearea platformei.

Site-ul este cel mai bine cunoscut pentru a permite utilizatorilor sa isi aleaga singuri preturile de achizitie, stiind ca pachetele sunt adesea impartite in mai multe niveluri. In timp ce platforma se preocupa in primul rand de jocurile pe computer initial, Humble Bundle a oferit pachete de jocuri pentru Android in mod regulat.

Platforma ofera o aplicatie Android destul de simpla, care va permite sa gasiti achizitiile voastre, care trebuie sa fie conectate la un cont, dar si sa fiti anuntati cand sunt lansate pachete noi.

Retineti ca Humble Bundle ofera tot mai multe muzica si carti digitale, adesea legate de jocuri video sau profesii digitale. Acest continut este accesibil si din aplicatie.

0 Shares
You May Also Like