Cauciucuri pentru masina ta

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta toti detinatorii de autoturisme, cel putin de doua ori pe an, viziteaza o vulcanizare pentru a-si schimba cauciucurile.

Cauciucurile de vara, se pot utiliza de obicei de pe la inceputul sau de pe la mijlocul lunii martie, si pana pe la sfarsitul lunii noiembrie, pentru ca mai apoi ele sa fie inlocuite cu anvelopele de iarna.

Ei bine, dupa cum am mai spus, cei care detin un autoturism, vor vizita o vulcanizare atat atunci cand trebuie sa isi echipeze masina cu anvelope de iarna, cat si atunci cand trebuie sa isi echipeze masina cu anvelope de vara.

Sunt cazuri in care te poti prezenta la vulcanizare avand anvelopele in portabagajul masinii, astfel ca montarea lor nu dureaza foarte mult timp. Sunt insa si situatii in care anvelopele de sezon pe care le-ai utilizat in sezonul precedent sunt uzate, astfel ca ai nevoie de anvelope noi.

Vei putea sa gasesti pe la mai toate vulcanizarile din oras anvelope, astfel ca ai posibilitatea sa alegi trei categorii de anvelope pentru masina ta.

Cea mai inteleapta idee, insa si cea mai scumpa la prima vedere, ar fi aceea de a alege cauciucurile noi care se potrivesc masinii tale. Este adevarat ca pretul pentru toate cele patru cauciucuri de care ai nevoie este destul de mare, insa daca te gandesti ca ai posibilitatea sa utilizezi aceste anvelope, cel putin doua sau trei sezoane, atunci nu iesi deloc in pierdere.

Facand un calcul, anvelopele second hand pe care le cumperi in fiecare sezon, pentru doua sau trei sezoane, cu siguranta vor ajunge sa coste mai mult decat anvelopele noi pe care le cumperi o singura data. Plus de asta, anvelopele noi sunt de o calitate superioara, si stii sigur faptul ca nu au mai fost folosite niciodata, nu au avut niciodata pana, si nu au nici macar 1% grad de uzura.

Cauciucurile resapate pot sa fie o solutie ideala pentru tine, in cazul in care nu iti permiti sa iti cumperi toate cele patru cauciucuri noi, de care ai nevoie pentru masina ta.

Trebuie sa stii insa ca la baza acestor cauciucuri stau cauciucurile vechi, insa in urma procesului de resapare, banda de rulare veche si uzata, a fost inlocuita cu alta noua si groasa, iar astfel aceste cauciucuri se pot utiliza din nou.

Marele avantaj pe care il au aceste anvelope, cu siguranta este pretul, pentru ca ele vor avea un pret mai mic decat anvelopele noi, insa calitatea cu siguranta va fi inferioara anvelopelor noi.

Ultima categorie de anvelope pe care o poti gasi, cuprinde cauciucuri second hand, si cu siguranta pentru multi soferi, reprezinta cea mai buna alegere.

Sunt o multime de soferi care opteaza pentru acest tip de anvelope, datorita pretului mic pe care acestea il au, desi sunt constienti de faptul ca nu sunt de o calitate iesita din comun.

Ei bine, cu siguranta tu iti vei alege dupa bunul plac anvelopele, si in functie de buget, dar daca dispui de o suma de bani mai mare, ar fi ideal sa alegi cauciucuri noi pentru masina ta.

0 Shares
You May Also Like