Cauti aspiratoare profesionale ?

0 Shares
0
0
0

Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care sunt in cautarea unor aspiratoare profesionale va recomand sa apelati la oferta de produse a www.epinvest.ro .

Daca pana acum nu ati auzit de aceasta companie , desi ma indoiesc , Epinvest este una dintre cele mai apreciate companii din Romania specializate in comercializarea de aspiratoare profesionale , accesorii si scule electrice profesionale , utilaje de constructii , de gradinarit sau de curatat si multe alte produse de cea mai buna calitate .

O intreaga gama de aspiratoare profesionale Karcher la cel mai bun pret de pe piata va sta acum la dispozitie pe Epinvest.ro . In plus , numai acum puteti beneficia de o reducere cuprinsa intre 10% si 31% pentru fiecare aspirator profesional achizitionat de pe acest site  .

Aspiratoarele uscate din gama Karcher , caci despre acestea vreau sa va vorbesc , sunt compacte , extrem de silentioase si foarte usor de utilizat . Mici si mobile , aceste aspiratoare sunt astfel concepute pentru a satisface toate nevoile clientilor profesionali .

Pardoseala trebuie aleasa cu foarte mare atentie . Aceasta trebuie sa fie rezistenta , sa aiba un aspect frumos , sa fie usor de intretinut si sa nu atenteze la sanatatea celor care o sa locuiasc sau isi desfasoara activitatea in incaperea respectiva .

Iata care sunt doua dintre cel mai des intalnite tpuri de pardoseli de pe piata :

Pardoseli elastice . Acestea se numara printre cele mai practice si mai usor de montat pardoseli . De regula acestea au un model imprimat pe fata . Foaia de vinil sau placa de vinil , foaia de linoleum si foaia de cauciuc pluta sunt cele mai des intalnite tipuri de pardoseli elastice .

Acest tip de pardoseli ofera o multime de avantaje , printre care se numara :

•    multime de modele si culori
•    preturi avantajoase , pentru fiecare buzunar
•    usurinta cu care se monteaza
•    usurinta cu care se curata si se intretin .

In plus aceste pardoseli se dovedesc a fi foarte confortabile si au o durata lunga de viata .

Cat despre intretinerea lor , vreau sa va spun ca tot ce trebuie sa faceti este sa le aspirati cu un aspirator Karcher de la www.epinvest.ro si se le spalati cu apa cu substante de curatare .

Pardoseli laminate , alternativa ieftina a pardoselilor din lemn masiv . Pe langa faptul ca au un pret accesibil , arata foarte bine si sunt foarte usor de montat . De regula aceste placi de pardoseala laminata sunt compuse din trei straturi , si anume un  strat de material compozit presat , un strat decorativ si un strat de protectie ( stratul de deasupra ) .

Pardoselile laminate , spre deosebire de cele din lemn masiv , sunt tratate impotriva diferentelor de umiditate din incaperile in care sunt montate .Dupa cum spuneam si cateva randuri mai sus , aceste pardoseli sunt avantajoase din mai multe puncte de vedere . Pe langa pret , aspect si usurinta cu care se monteaza , pardoselile laminate au si o foarte buna rezistenta la uzura . Cu alte cuvinte , sunt de foarte buna calitate .

Se intretin foarte usor  . Tot ce trebuie sa faceti este sa aspirati suprafata , cu un aspirator Karcher de la www.epinvest.ro , si sa o spalati cu un mop umezit in apa amestecata cu sustante speciale de curatare .

Singurul inconvenient al acestor pardoseli este imposibilitatea de a putea fi reconditionate prin raschetare , asa cum se intampla in cazul pardoselilor din lemn masiv . In momentul in care se deterioareaza placile trebuie inlocuite .

0 Shares
You May Also Like