Ce aplicatii smartphone ne pot schimba vocea?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-ul nu mai este demult doar un dispozitiv folosit pentru a comunica. Acesta poate fi folosit si pentru divertisment, datorita numarului mare de aplicatii pe care le putem descarca.

Exista aplicatii voice changer care ne schimba vocea, si care ne pot ajuta sa ne distram sunand prietenii, si avand vocea diferita. Aceste aplicatii pot fi instalate si pe telefoanele de ultima generatie, dar si pe telefoane ieftine precum dispozitivele Allview.

De la piese telefoane Allview si pana la accesorii sau chiar telefoanele acestui producator, au preturi super atractive, iar pentru cei care au nevoie de o asemenea aplicatie, dispozitivele Allview fac fata fara problele cerintelor. Iata asadar cateva exemple de astfel de aplicatii.

  1. Best Voice Changer

Acesta ar putea fi singurul schimbator de voce de care aveti nevoie, avand in vedere tipul de functii cu care vine. Aplicatia este gratuita pentru a fi descarcata, si are si o gramada de voci. Aveti posibilitatea de a opata pentru voce de monstru, copil, astronaut, etc.

Aplicatia este compatibila cu smartphoneurile care ruleaza cel putin cu sistemul de operare Android 4.0.3 sau o versiune ulterioara. Are recenzii destul de bune din partea clientilor, descarcarile atingand 5 milioane.

  1. Voice Changer

Inca o alta aplicatie cu un nume sonor similar, Voice Changer va permite sa modificati inregistrarile existente sau sa le creati pe cele noi, cu voci uimitoare, din care sa alegeti. Lista este destul de lunga si va va lua ceva timp sa le parcurgeti pe toate.

O aplicatie de genul acesta va poate veni la indemana daca vreti sa ii faceti o farsa unui prieten sau persoana iubita, avand in vedere cantitatea de voci cu care vine.

UI-ul lasa insa mult de dorit. Aplicatia a fost proiectata acum cativa ani, iar dezvoltatorii au mentinut-o neschimbata de atunci.

Partajarea este o parte integranta a aplicatiilor ca aceasta, iar dezvoltatorii va permit sa o impartasiti in mod convenabil pe site-urile de socializare sau chiar prin Bluetooth, ca si cum ati partaja orice alt fisier audio. Voice Changer va functiona cu orice dispozitiv care ruleaza Android 4.1 sau mai nou.

  1. Voice Changer de Androbaby

Voice Changer de Androbaby vine cu o lista de functii destul de decenta, desi cea mai mare parte a functionalitatii este identica cu alte aplicatii pe care le vedem in jur. Una dintre caracteristicile cruciale ale aplicatiilor care schimba voce este cantitatea de voci cu care vin acestea.

Tinand cont de acest aspect, aceasta aplicatie seste peciala. Interfata utilizatorului va atinge acorduri cu copiii, desi nu suntem siguri daca dezvoltatorul a intentionat acest lucru. Schema de culori a aplicatiei face mai usor sa gasiti inregistrarile pe care le cautati.

Fisierele pe care le inregistrati pot fi partajate prin Dropbox, Facebook, Twitter sau orice alta forma de social media. Aceasta aplicatie este, de asemenea, gratuita si vine cu achizitii in aplicatie. Anunturile apar in mod implicit pe versiunea gratuita, desi functiile ar trebui sa ramana aproape neschimbate.

Dezvoltatorii au introdus recent un design mai bun pentru utilizatorii de tablete, ceea ce este un plus binevenit. Aplicatia este compatibila cu dispozitivele care ruleaza Android 4.0 sau o versiune ulterioara.

  1. Voice changer with effects

Acesta este unul dintre cele mai populare schimbatoare de voce disponibile pe piata de astazi. Vine cu o varietate de voci pe care le puteti alege sa va distrati prietenii si familia, sau pur si simplu sa faceti o farsa cuiva.

Functia de partajare usoara pe WhatsApp este o caracteristica care face aplicatia populara in randul maselor. A fost deja descarcata de 50 de milioane de ori, ceea ce inseamna ca aplicatia este una de calitate. Partea cea mai buna este ca aplicatia are un rating de 4,2 din 5, ceea ce este destul de decent pentru o aplicatie care a acumulat milioane de descarcari.

Aplicatia se poate descarca gratuit, desi exista reclame la bord. O achizitie in aplicatie va scapa de reclame. Aplicatia este compatibila cu dispozitivele care ruleaza Android 4.0 sau o versiune ulterioara.

0 Shares
You May Also Like