Ce este acupunctura faciala ?

0 Shares
0
0
0

Aratand frumos atat in interior cat si la exterior, este ceva ce noi toti dorim sa realizam. Deoarece fata ta trece prin probleme emotionale si hormonale, va trebui sa ai grija de ea. Din fericire, exista o tehnica prin care se poate face acest lucru cu ajutorul acelor mini nedureroase, iar aceasta este cunoscuta sub numele de acupunctura faciala.

Acupunctura faciala este o procedura nedureroasa care reinnoieste nu numai fata, ci si corpul. Acest lucru se datorează faptului ca poate sterge liniile si pungile de sub ochi, facandu-te sa arati mai tanara. In acelasi timp, poate ajuta la curatirea cosurilor si acneei.

Pentru ca aceasta sa functioneze, ace fine sunt plasate in punctele de acupunctura de pe ochi, fata si gat pentru a stimula energiile naturale ale persoanei. Ca urmare, aceasta imbunatateste si culoarea fetei.

Oricine poate incerca acupunctura faciala, deoarece este nedureroasa si s-a dovedit ca retrage semnele de imbatranire. Cu toate acestea, daca sunteti gravida, daca aveti raceala sau gripa, herpes acut sau o reactie alergica, cel mai bine este sa asteptati pana cand aceasta a trecut.

Dar, inainte de oricine sa incerce acupunctura faciala, trebuie mai intai sa fie evaluat de acupuncturist. Aceasta persoana va evalua varsta, stilul de viata si dieta. Daca totul pare bine, atunci probabil vei face o medie de 12 la 15 tratamente. Mai multe ar putea fi facute in cazul in care pielea tinde sa se lase, falci lasate sau ochi lasati.

Tratamentul acupuncturii faciale trebuie facut de doua ori pe saptamana timp de aproximativ 45 minute pana la 1 ora. Pentru cei care nu pot face doua sesiuni intr-o saptamana, pot opta pentru un tratament care va dura 90 de minute.

Dupa sesiunile normale, este recomandabil sa te intorci pentru continuarea tratamentului. Ar trebui sa fie o data la doua saptamani pentru urmatoarele 2 luni si apoi o data pe luna.

In afara de ace, cele mai multe clinici folosesc plante sub forma de masti, cataplasme si hidratante. Inainte de a le folosi, discuta cu medicul tau sa te asiguri ca nu exista nici o reactie alergica la orice forma de medicamente pe care le iei.

Dupa primul tratament de acupunctura faciala, veti dedea, de obicei, o stralucire a tenului, care chinezii spun ca este un Qi crescut sau fluxul sanguin la nivelul fetei. Devine mai deschisa, ridurile incep sa dispara si pielea pare mai tonifiata.

In tratamentul 5 sau 7, acest lucru devine mai evident, fata ta aratand mult mai relaxata ca si cum tocmai ai venit dintr-o vacanta.

Rezultatul final este ca vei arata si te vei simti de la 5 la 15 ani mai tanara, dar, desigur, acest lucru depinde de cat de bine au avut grija pacientii de ei in afara clinicii.

Pentru a rezuma lucrurile, acupunctura faciala poate face fi buna pentru tine. Se pot elimina liniile fine, reduce ridurile, imbunatateste culoarea fetei si adauga luciu pielii, relaxeaza tensiunea la nivelul fetei si frunte, lumineaza ochii si reduce cearcanele si pungile de sub ochi, imbunatateste tonusul muscular pentru pielea lasata, sporeste straucirea naturala a pielii si a ochilor, incetineste procesul de imbatranire, promoveaza, starea generala de sanatate si bunastare si relaxeaza si revitalizeaza intregul corp.

Tot ce trebuie sa faci acum este sa gasesti o clinica care ofera acest serviciu clientilor, pentru ca tu sa arati in curand radiant.

0 Shares
You May Also Like